“DALILA MORA DA PRIZNA EMOCIJE!” Udata zadrugarka na STUBU SRAMA “Sve je u njenim rukama!” (VIDEO)


Haos za crnim stolom!


Sinoć su održane nominacije u “Zadruzi”, Filip Car je nominovan za izbacivanje, a zadrugari su komentarisali i odnos Dalile Dragojević i njenog supruga Dejana. Reč je, između ostalih, dobio i Lepi Mića.

– Da nema mene ne bi bilo Cara, kao prvo. On traži opravdanje za svoja dela. On govori da je pogrešio stalno. Njemu se desilo ono što se desilo svima u svetu. Car nije problem u braku Dalile i Dejana. Ona je juče rekla da nema emocija, juče u programu. Dejan je primer kako se voli žena.
Ko je rekao da nema emocija. Mi smo pet godina u braku to je drugo. Mi smo svoj brak dali na tacni. Ja ovde mogu da radim šta hoću, mogu i da se ljubim i grlim – ubacila se Dalila.

Lepi Mića

Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Želim da kažem jednu stvar, svađa između Cara i Dalile pršti od pozitivne energije. Dejana pogađam ja, a ne Car gde je tu logika. Stanija ti je rekla da si zavrtela igru. To mnogo znači. Ja razumem tebe, bio sam u tvojim godinama pre četrdeset godina. Ja sam izdržao sve pritiske, znam kako je to. Ovo je za mene skalamerio i cikus. Car je meni pričao neke stvari pre dvadeset dana i rekao da će sve biti okej između njih. Dalila treba da prizna emocije i kaže svima. Sve je u njenim rukama. Ja ne mislim ništa loše prema njoj. – rekao je Lepi Mića.

Zadruga 5

Zadruga 5
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sad da ustanem i da se volim sa Dejanom, on bi rekao ovo je sve laž – rekla je Dalila.

– Ne, ja ću te uvek podržati. Nominujem Cara – rekao je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa: