“Bogalj, smradino, neokupana i folirantska” – Marija Kulić ušla u crveno: Izveđala pola učesnika “Elite”

Poznata da nema dlake na jeziku, Marija Kulić je direktno oplela po učesnicima Elite. Jedino koju brani svim srcem je njena naslednica Miljana.


Marija Kulić, po sopstvenom priznanju kada joj to obaveze dozvoljavaju, prati “Elitu”, a za to ima dobar razlog jer u njej učestvuje Miljana Kulić, njena ćerka. Pošto ne učestvuje u rijalitiju, Kulićeva svoje mišljenje na aktuelne teme iznosi preko svojih storija na Instagramu.

Ona u njima direktno brani svoju ćerku milajnu od brojnih napada koje proživljava u rijalitiju, posebno od svojih bivših partnera: Ivana Marinkovića, Nenada Macanovića Bebice i Lazara Čolića Zole. Poznato je već da im je Marija svima dala nadimke.

Ona je bila prvo iznenađena kako je Lazar Čolić Zola (koga naziva Balvanom) branio Marka Janjuševića Janjuš tokom emisije.

– Ju kak o balvan brani svog druga Sranjuša. Da, zato što rade sve isto. učili se jedno od drugog, sve. To ej i pričala Miljana dok ovaj bio diskvalifikovan. Sve tako radi da je navede na abortus- navela je Marija u prvom storiju, ali nije se tu zaustavila.

Ona je pobesnela kada je videla da su njenu ćerku nazvali “bogaljem”.

– Koga bre ti zoveš bogalj, pa šta si ti smradu sa tim šakama, ti ćeš moje dete da zoveš bogalj, smradino neokupana i folirantska – napisla je Marija.

Ona je Janjuša , koji očekuje dete sa Aneli, uporedila sa Ivanom Marinkovićem, Borislavom Terzićem Terzom, Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom. Kulićeva je poručila da ne postoje gori ljudi u rijalitiju od onih koji prave dece u “Eliti.”

– Najveći lljusski odroni muški prave decu po rijalitijam samo radi priče: i Buđola i Balvan i Skraćeni i Sranjuš i Tarzan. Svi apsolutno, nego Tarzan hoće da dokaže da je najbolji a nasilnik do zla Boga – smatra Marija.

Ona je prokomentarisla i Milicu veličković.

– Samo Mica Trica Četvorica i treba da se skrasi i da ostavi te trojke i l… po afterima i sa ženama i sa muškarcima, nego da čuva dete a da se ljubaka sa nađelom iz prošle sezone i da luduje. Živi sama, pa ajde da uličari.

Marija o Ermini Pašović

Kulićeva je juče bila aktivan u sukobu sa bivšom zadrugarkom Erminom Pašović.

– Ermina, rekla si mi da si Željku slala paketiće jer si bila buđolinina najveća podrška. Znači, to si radila zbog njega. Moju ćerku si uvredila milion puta na osnovu bolesti, a i na suočavanju. I na kraju, opajadaro jedna, Miljani si rekla da sam joj pisala oproštajno pismo pre smrti. Loš si čovek i sve radiš da bi bila u medijima – napisala je Marija Kulić.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements