PORTAL BALKANSKIVESTI VAM PREDSTAVLJA NOVI SAJT: Već 7 godina sa vama

Najbolje od nas tek dolazi


Dragi čitaoci,

Portal BalkanskiVesti ove godine obeležava punu deceniju svog postojanja. Od osnivanja do danas, svakodnevno smo pratili najaktuelnije vesti iz Zadruge i JetSeta, trudili se da ih prenesemo na najbrži i najverodostojniji način.

Kvalitet ostaje, ali novo vreme i nova decenija pred nama zahtevaju savremeno ruho, tako da je BalkanskiVesti odlučila da vam predstavi novi dizajn našeg sajta. Potrudili smo se da zadržimo sve prednosti koje su nas krasile do sada, ali da u isto vreme poboljšamo i unapredimo sve segmente u kojima smo imali prostora za to. Kao što možete videti, BalkanskiVesti sada izgleda moderno, autentično, kao portal ide u korak sa vremenom.

Počeli smo ambiciozno 2016. godine i korak po korak gradili svoju poziciju i delić po delić pridobijali vaše poverenje. Novi dizajn je prilagođen najsavremenijim trendovima u Evropi i svetu, sve u cilju da sa još većim uživanjem konzumirate sadržaj koji vam iz minuta u minut prenosimo.

Čestitamo i vama i nama 7godina postojanja portala BalkanskiVesti uz želju da budemo još bolji i da se naša saradnja nastavi. Vaše poverenje će biti opravdano, kao što je uvek i bilo.

News Reporter
Advertisements