BRAK IM JE PRED PUCANJEM?! Zadrugari bez dlake na jeziku o odnosu Dalile i Dejana: “Tu nema emocija…”


Oni su glavna tema u Beloj kući!


Četvrtak veče rezervisano je za gledanje snimaka u Beloj kući. Glavna tema proteklih dve nedelje je turbulentan odnos Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića i Filipa Cara.

Nakon puštenog snimka na kojem je prikazana rasprava Dejana i Dalile Dragojević, na kojoj Dalila objašnjava Dejanu kako neće biti sa njim i kako on njoj zagorčava život, voditelj Milan Milošević je dao reč Lepom Mići:

– Na mene je ostavilo utisak kada je Dalila rekla neću biti ni sa kim, a ni sa tobom. Ona je njemu rekla da ne želi da bude sa njim. Ona njemu kaže da on nađe društvo, i nije mu direktno rekla da ne sme da je grli i ljubi, ali mu je rekala da joj nije do toga. Njoj nije ni do čega što njih veže. Samo Dalila zna šta joj je,ali očito je da ona ne želi da bude sa njim – rekao je Mića.

– Videlo se u klipu da je ona rekla da neće biti sa njim, ali moje mišljenje je da je taj odnos gotov. Dalili su se ugasile emocije, ona deluje prehladno na ovom klipu, ali mora da bude direktnija, ona mora da kaže gde je pogrešila – rekao je Mateja.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Moram da kažem da neću da pominjem Filipa, jer ovo nema veze sa njim, ovo su njihove rasprave i svađe, koje su normalne, ali mi nismo navikli na njih ovakve. Dejan oseća da to više nije to. On nije onaj Dejan koji je bio. Ja ne bih voleo da im se desi nešto loše. U njihovom razgovoru, nema dobro, ja sam njega video jedno jutro, on nju toliko voli, i jasno se vidi da tu nije dobro, ali ljudi ovo ne može da se folira. Nije im prijatno, ali ja bih voleo da oni uspeju – rekao je Janjuš.

– Meni je zaparalo uši što je ona njemu indirektno stavila do znanja da on treba da krene dalje – rekao je Fran.

– Ja sam videla i gore njihove svađe, ali vidi se da se Dalila ohladila, tu nema emocija, ona njega voli na čudan način, ali ne kao muškarca. Ona je njega uporedila sa Davidom koji je ostavio devojku posle par dana. Njoj treba ozbiljniji muškarac. Filip je takav kada se zaljubi, on gine, a vidi se da jesta zaljubljen i on je u bunilu, pogotovo kada vidi njih dvoje zajedno. Ona priznaje da je kriva, a ne govori zbog čega. Ja mislim da se zaljubila, i ona hoće da pokaže staru Dalilu koja nije pored Dejana, već ona koja je bila na žurci, i ona koja je našminkamna, koja bleji sa Mikijem i Carem. Meni je žao, ali život je jedan, ne smeju da beže od svojih problema. Videli smo kako se David ponašao sa Aleksadrom, a to je genetika – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com