ĐUBRE JEDNO! Procurio SKANDALOZAN SNIMAK Maje Marinković – Gola i BESNA, evo šta je SAD uradila


Ne prestaje da šokira.


Učesnica rijalitija Zadruga Maja Marinković ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem. Gledaoci ovog formata su svakako imali prilike da vide Maju u svakakvim izdanjima i raspoloženjima, te kada je tamo psovala, bacala stvari i ponašala se potpuno neartikulisano, to nikoga više nije čudilo.

Ipak, sada je javnost imala priliku da vidi da se Marinkovićeva potpuno isto ponaša i u privatnom životu, a ono što je najtužnije jeste što se na snimku, koji je krišom snimio, a potom i objavio njen bivši drug Branislav Radonjić Brendon, čuje da Maja tako razgovara sa svojim ocem Takijem.

– Sram te bilo, đubre jedno matoro! – urlala je Maja na telefon uz još najvulgarnijih psovki.

Takođe, Marinkovićeva je usnimljena u minijaturnom tanga bikiniju, što su mnogi komentarisali kao vrlo neukusan izbor garderobe, s obzirom na to da je sedela na krevetu svog tadašnjeg prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

– Da li je normalno da devojka od 25 godina gola sedi pred prijateljem i ovako razgovara s ocem?! Da li je normalno da se ovako obraća čoveku koji ju je sam podigao i othranio?! Hoće li neko da reaguje? Zbog čega je ovakav sadržaj na internetu i dostupan svoj deci koja će sutra da se ovako ponašaju prema svojim roditeljima? – samo su neki od komentara ispod ovog klipa na Jutjubu.

Maja je u medijskoj ilegali otkako se završila “Zadruga 4”, te ni ovog puta nije bila dostupna za komentar, ali se zato oglasio njen otac Taki i svojim komentarom ponovo podigao prašinu.

– Pa šta da vam kažem? To je ona, temperamentna je, strastvena, kada je neko ili nešto iznervira, ona uvek isto reaguje i nije bitno o kome se radi. Ona uvek u afektu plane, ishisteriše, pa se posle smiri i izvini – kaže Taki za Alo!, i dodaje da Maja nije bila naga, iako se na snimku vidi da jeste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

– Bila je u kupaćem kostimu, samo što je on minijaturan i ima tračice koje se ne vide. Taman posla da tako šeta pred prijateljima ili ne daj bože preda mnom. Ona je prelepa i prezgodna i voli da pokazuje svoje telo jer je ponosna na njega, a u Zadruzi ste je već viđali i u donjem vešu, tako da ne znam zbog čega vam je šokantno što je u Brendonovom vlogu tako obučena – pita se Taki.

Izvor: srbijadanas.com