Breskvica PREKINULA INTERVJU na pitanje o Vojažu: Mlada pevačica burno odreagovala na OVU TEMU (VIDEO)


U isto vreme kada je Sloba držao promociju novog albuma, Vojaž, poznat po svojoj raznovrsnosti u muzičkom stvaralaštvu, lansirao je proizvod koji je dugo najavljivao – ledeni čaj koji nosi njegov potpis. Ovaj multitalentovani umetnik nije samo pevač već i preduzetnik, što je dodatno potvrdio svojim novim poslovnim poduhvatom.


Večeras je na promociji novog albuma Slobe Radanovića iznenada stigla i Breskvica, što je izazvalo mnogo pažnje i uzbuđenja među prisutnima.

Međutim, u trenutku kada su novinari pokušali da je pitaju o njenom bivšem dečku, Mihailu Veruoviću Vojažu, Breskvica nije krila svoje nezadovoljstvo.

U intervjuu koji je bio predviđen za promociju njenog kolege, Breskvica je brzo postala uzrujana kada su je novinari pitali o njenoj prošloj vezi. Sa očiglednim nelagodom, odbila je da odgovori na ta pitanja i istakla da želi da se fokusira isključivo na svoju muziku i trenutne projekte.

Njena reakcija iznenadila je prisutne, ali je istovremeno pokazala odlučnost i samopouzdanje u svoje stavove. Breskvica je jasno stavila do znanja da želi da se distancira od prošlih odnosa i da se koncentriše na svoj profesionalni razvoj.

Detaljnije u prilogu ispod.

Izvor: srbijadanas.com