“POGINULO JE 18 OSOBA” Pobednica “Zadruge” u centru apokalipse, proživljava HOROR: “Našla sam se u najgorem momentu”


Oglasila se i otkrila šta je zadesilo.


Čitavu oblast Persijskog zaliva tokom jučerašnjeg dana pogodio je snažan ciklon, koji je zahvatio oblast od Bahreina i Katara preko Emirata i ovom delu sveta doneo nezapamćene padavine i oluje, a u Dubaiju se trenutno nalazi i pobednica “Zadruge 3”, Iva Grgurić.

Atraktivna Hrvatica se za domaći medij oglasila iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

– Još uvek dalje se nalazim u Dubaiju. Svi letovi su otkazani do sutra uveče. Ulice su skroz pod vodom još uvek. Juče sam doživela nešto što nikada nisam. Videla sam kako dan za 15 minuta prelazi u totalni mrak – rekla je na početku Iva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

– Oluja je, kako kažu, nikad zapamćena. Razorila je sve što je mogla, a hiljade automobila je uništeno. A ja, ni manje ni više, našla sam se u autu u najgorem momentu, kada sam se šokirala prizorom kako su ljudi reagovali na nemili događaj. Dok su neki ostali u kućama, neki zarobljeni u autima, drugi su izašli van i dobro se zabavljali. Vozili su čamce po ulicama, surfovali, kupali se… Neverovatan prizor! Iz nepouzdanih izvora sam čula da je poginulo 18 osoba. Jako mi je žao i savetujem svima za ubuduće da prate vremenske prognoze i poslušaju ih i ostanu kod kuće – da ne bi doživeli sličnu ni malo prijatnu avanturu – dodala je pobednica “Zadruge 3” za domaći medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Izvor: Informer/M.D./Prenela: A.N.