“BUKVALNO JE MOLILA ZA S*KS!” Žestoka pljuvačina po Milici “Ove nedelje zaljubljena u Cara, pa Marka, sad Bilal”


Bez dlake na jeziku!


Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić gostovala je u emisiji na RED televiziji, a tom prilikom komentarisala je ponašanje Bilala Brajlovića i Milice Veselinović.

– Složila bih se, ne znam ko je komentarisao, ali on još nije preboleo Maju, koliko god da je bio napolju i čuo neke stvari. Druže moj, znao si sve to i pre nego što si bio sa Majom, nemoj da se lažemo. Mislim da mu je Maja još na kraju mozga, neću reći luda ljubav. Dobio je snagu i rešio je da se igra rijalitija. Ovo nije Milica koju sam upoznala prošle godine. njeno najavljivnaje o ulasku je bilo drugačije. Prošle godine si bila najgora, osuđivana si da ga tučeš, da si razdvojila dva druga, Mesura i Karića, imala si rasprave i psovke, ali si držala do sebe i imala jednu vezu. Čak i kad je Mensur svašta radio držala se nečeg svog i nije davala na sebe i Mensura. Mislila sam da će biti još bolja i ostati sama, ali da ide s kreveta na krevet. Ove nedelje zaljubljena u Cara, sledeće u Marka, a kad je ušao Bilal zaljubljena je u njega i ima simulaciju s*ksa. Ona je bukvalno molila – govorila je pevačica.

Sandra Rešić

– Kako od onolike zaljubljenosti u Filipa Cara leže sa Bilalom? To bih prvo pitala, gde pobeže zaljubljenost za jednu subotu? Čula sam da u toku svađe Cara i Aleks, ja sam čula Filipa Cara kako je fin prema njoj za razliku o ovome dve, pričao je o Maji i Milici, rekao je: “Ovu sam j, a ova mi je pk”. Očigledno je posle dosta ćutnje progovorio šta se desilo sa Milicom Veselinović – pričala je Sandra Rešić.

Milica Veselinović, Filip Car

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com