“Uvek si bila PAĆENICA i TRULEKS KRPA!” Milica SLOMLJENA zbog Bilala i Sofije Une – NJU nazvali pogrdno!


Nije joj bili prijatno kada je čula ove reči.


Filip Car, voditelj emisije “Delegati” ugostio je Milicu VeselinovićSofiju Unu Manić i Anu Spasojević, te se sa sagovornicama osvrnuo na najaktuelnije teme.

– Već drugi put se nabacuje priča oko Bilala. Nas dve imamo dobar odnos, zanemarićemo sitnice oko Marka. Prvo je Maja nabacila priču za Bilala, a vreme je pokazalo da nije bilo povoda za tim. Razumem da njen dečko ne može da se pogleda. Niko nije solio pamet, sam je komentarisao – rekla je Milica.

Milica Veselinović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Na žurki su mi par devojaka rekle da me komentarišeš i gledaš. Priemtila sam i ja. Maja mi je ispričala da si rekla da te ne zanima, a onda te vidim u hodniku hotela gde pričate, ti odmah za njim. Svesna sam sebe i ne odmeravam devojke. Volim lepo žensko, nisam ljubomorna i nisam te gledala na ružan način – rekla je Sofija Una.

– Ana ti si sebi dozvolila ne da te zovu truleks, nego džoger. Videla se tvoja iskrena emocija prema Marku, sa Bilalom malo. Ali držala si se Marka. Sad si posle njegovog ulaska, dve reči i osmeha popustila i dala nam za pravo da bi ti imala nešto sa njim. Video sam i Boru kod tebe u krevetu. Češkali ste se – konstatovao je Car.

– Ne, nisi mogao da vidiš. Masirao mi je ruku jer me je bolela glava. Nismo imali se*s, nije navalentan, dosadan i napadan. Rekao mi je da mu se sviđam i da bi bio sa mnom jer nisam kao te devojke koje imaju džokera u rukavu – rekla je Ana.

– Mislim da bi ti morala da ceniš sebe više. Ne možeš biti poltron ljubavi i neki džoker, zamena, rezerva. Dovoljno si lepa, zgodna i pametna i puna si poštovanja prema muškarcima,a tako malo sebe vrednuješ. U svakom odnosu si bila paćenica – rekao je Car.

Filip Car

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ne smatram da sam paćenica jer je neko izigrao moje poverenje. To je na njegov obraz. Ako sam truleks jer sam lojalna, neka sam. Bar nisam kanta za pražnjenje koju je je*ao ko je stigao. Bilal zna neke stvari i dovoljno je da ih zna on. Izvinio mi se, prošlo je šta je bilo – rekla je Ana.

– Je l’ bi ti mogla biti ukoliko bi želela da Milku trokrilku nadigraš i budeš sa Bilalom? – pitao je Car

– Ona tu nije bitna. Mogla sam da se pomirim sa njim kad je došao. Jednostavno mu ne verujem. To što Milica priča da mu je posebna i bitna, za*ebi priču – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com