CELA PREPISKA KAKO JE “ŠMEKER TIM” VRBOVAO POZNATE: Tara Simov iskrena o svemu!


Na kraju je ceo tim uhapsen.


Devet osoba je iz Valjeva i 2 iz Beograda su preko Fejsbuka i Intagrama na stranicama “Šmeker tim”, koje su reklamirale naše pevačice i starlete, nudili dojave za klađenje na fudbalskim utakmicama i uzimali novac ljudima dovodeći ih u zabludu da će da dobiju, a među starletama koje su reklamirale profil nalaze se brojne poznate dame, a među njima je i bivša zadrugarka i influenserka Tara Simov.

Naime, Tara Simov je redakciji Alo! nakon što je sve otkriveno, dostavila detaljnu prepisku sa izvesnim N.J., kao što se može i videti u nastavku teksta, i do detalja ispričala šta se tu dešavalo.

– Ovo su poruke od prekjuce, ja sam njih reklamirala u par navrata. Zapravo to je bilo prošle i predprošle godine, i koliko znam tada nije bilo prevara – rekla Tara i dodala:

– Niko mi se u tom periodu nije žalio na taj profil i da je prevaren. Ovo je njihov poslednji udarac, a koliko znam niko ih nije reklamirao od poznatih u skorije vreme – završava Simova za Telegraf, a poruke pogledajte u galeriji iznad.