NAKON HAPŠENJA IVINIH SARADNIKA, oglasila se pobednica Zadruge: “Nisam znala da se time bave”


Mnoge poznate ličnosti su poslovale sa njima!


Devet osoba iz Valjeva i dve iz Beograda su preko Fejsbuka i Instagrama na popularnim stranicama, koje su reklamirale naše pevačice i starlete, nudili dojave za klađenje na fudbalskim utakmicama i uzimali novac ljudima dovodeći ih u zabludu da će da dobiju.

Među starletama koje su reklamirale profil nalaze se Sandra Afrika, Dragana Mitar, Elenora Miljković, Stanija Dobrojević, Iva Grgurić i Nataša Radan.

Naime, pobednica treće sezone rijaltija “Zadruga”, Iva Grugurić, oglasila se i otkrila da nije znala da se oni bave prevarama.

– Iskreno nisam znala da se oni time bave, nisu mi tako rekli, da sam znala nikada ne bih reklamirala – rekla je Iva za “Telegraf” i dodala:

Iva Grgurić

Foto: Youtube printscreen/Srbija Danas

– Ja sam ih samo jednom reklamirala i kad su mi ljudi javili da su pokradeni i kad su mi sve objasnili, ja sam onda svima koji su me pitali rekla da ne igraju i da oni kradu – završila je Iva.

Podsetimo, policijski inspektori sa Čukarice su nakon višemesečnog operativnog rada, u saradnji sa kolegama iz Valjeva i Loznice i Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal uhapsili 11 osoba za kojima se na teret stavlja više krivičnih dela prevara i pranje novca.