“Ćerko, POGREŠILA SI” Matora jeca i PLAČE, videla porodicu prvi put nakon javne preljube – Poručili joj SAMO JEDNO


Danas se u “Eliti” emituju novogodišnje čestitike porodica takmičara, a mnogi od njih svoje najmilije vide prvi put posle četiri meseca.


Veliki šef priredio je iznenađenje takmičarima ,,Elite”, te im je pripremio čestitke porodice, a kada je došla na red podrška Jovane Tomić Matora, vrisak i suze su se prolomili Šimanovcima.

Matorina majka otvoreno je progovorila o ljubavnim problemima njena ćerke sa Anitom Stanojlović, a kada je ugledala bratanicu, briznula je u plač.

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Jovana ćerko moja, samo ću ti reći jednu stvar, prestani da se nerviraš. Ti znaš da svi koji se vole, koji te poznaju, znaju kako je i šta je. Kome se dokazuješ? Pogrešila si ćerko, nisi jedina, prihvati stvari kakve jesu. Hvala svima koji su doprineli da progledaš! Svima hvala u moje ime! Znaš ko su ti pravi prijatelji, sve ih pozdravljam puno! Pokušavaju da ti dokažu istinu! Mića ti nije neprijatelj, govoriti ono što bi ti i mama govorila. Nemoj da padaš na spoljne informacije, mi smo tu za tebe. Ne oglašavamo se, nikog ne blatimo. Jovana, shvati, igra se rijaliti, nemaš potrebe da se bilo kome dokazuješ! Opameti se.

– Želim ti u ovim novogodinjim i božićnim praznicima, da nađeš svoj mir… To što ti dolaze sa strane, da ti govore, nemoj to da prihvataš, to te još više povređuje! Molim te, shvati, uz tebe smo, pogrešila si, prolo je, ideš dalje, svaka škola se plaća… Mi smo dobro, jedino nismo dobro kada te gledamo u takvom stanju, ne nasedaj, nikoga iz spoljnog sveta ne prozivaj, pozdravljam sve tvoje iskrene prijatelje. Želim vam sve najbolje u idućoj godini! Čuvajte mi Jovanu, ako treba, išamarajte je, da je dozovete pameti. Marko dobre joj savete daješ, neka te posluša – rekla je Matorina majka.

– To je jedna normalna porodica, koja je dobra, vredna i meni je drago što su mi dali podršku – rekao je Marko.

– Ja sve to znam, razumem ja Matoru u potpunosti, i shvatiće ona jednog dana. veliki pozdrav za Jovaninu majku nek je živa i zdrava – dodao je Mića.

– Pozdrav za Jovaninu porodicu, pozdrav za sve. Dunja je kao lutkica svi znaju da smo mi uvek uz Jovanu – dodala je Vanja.

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Jovanina majka joj je dala pravi savet, i razumem i Jovanu i njih.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com