“Morbidno je, ljubi se i vata sa Anđelom u duksu koji sam joj ja kupila” Matora osula rafalanu paljbu po Aniti


Jovana sigurna da ju je Stanojlovićeva iskoristila.


Anita Stanojlović je rešila da potpuno zaboravi na Jovanu Tomić Matoru, pa je razmenjivala nežnosti sa Anđelom Rankovićem ispod prekrivača. Zadrugari su komentarisali ovaj ljubavni trougao koji već nedeljama unazad trese Belu kuću.

Mnogi su posumnjali da je Anita bila sa Matorom iz koristi, a čak je i Jovana jednom prilikom izjavila da sumnja da ju je Stanojlovićeva tipovala za novac. Povela se za crnim stolom polemika da je Matora sponzorisala Anitu, a onda je  Jovana istakla da ju je pogodilo što se njena supruga razmenjuje nežnosti sa Anđelom dok nosi duks koji joj je ona kupila.

– Ne kažem da je Maja normalna i da treba nekome da morališe, nego vi hoćete od Anite da napravite sveticu, a ona je sve sem toga. Mene nervira kod Miće što podržava uvek preljubnice i uzdiže ih kao da treba kod naroda da prođu dobro – rekla je Matora.

– Nije Matora njoj kupovala to zato što je ona sponzor nego zato što je voli. Maja je ponizila Anitu zato što nije ona sa Anđelom pa je proradila sujeta -rekao je Mića.

 

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Jako je ružno ovo što je rekla Maja da je sve bilo iz koristi, ona je valjda Matori drugarica, a govori da je bila sponzor. Anita i Maja treba da reše taj konflikt na drugi način, a ne ove neke stvari da spominju – dodao je Anđelo.

– Ona se ljubi i ka*a sa Anđelom u mom duksu koji sam joj kupila to je meni morbidno. Kada hoćeš da me ukanališ mora da barata onako kako sam rekla, nju ne treba da zanima moj odnos sa Sanjom i to ko je koga iskoristio kao da ona mene iskoristila, šutnula me za sitno, a ja je još oženila – rekla je Matora.

 

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam rekla da devojke treba da budu samostalne a ne da budu sponozoruše ja to nikad nisam bila niti bih, to je meni ispod časti. Mislim da su se sve devojke hvatale Matore zato što je lake ruke – rekla je Maja.

– Ja mislim da će Anita i Anđelo biti u vezi i da će na kraju biti sa Majom do kraja – rekao je Bebica.

– Kako si onda dobar sa Anitom i podržavaš je u tome, a misliš da ta veza neće uspeti? – pitao je Đedović Bebicu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com