“DABOGDA CRKLA SUTRA!” Objavljene uznemirujuće privatne poruke: Slikao KUHINJSKI NOŽ, pa joj PRETIO (FOTO)


Oglasila se


Bivša rijaliti učesnica “Zadruge”, Ana Spasojević, sinoć je bila gošća u emisiji “Narod pita”, gde je komentarisala prošla dešavanja u Beloj kući tokom devet meseci, ali i aktuelna dešavanja na temu zadrugara nakon superfinala.

Međutim, iako je suočena mahom sa pozitivnim komontarima, Spasojevićeva se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram, te objavila uznemirujuće poruke sa nepoznatog profila.

Kako se vidi u porukama, očigledno je da joj neko ne želi dobro, budući da, pored što ju je vređao i pretio joj, sa tog nepoznatog profila stigla je i fotografija koja ledi krv u žilama, a to je slika kuhinjskog noža.

– K*rvo jedna dabogda crkla sutra, ajde odgovori ako smeš. Ne smeš k**vo – nizale su se poruke ali onda je stigla i fotografija sa kuhinjskim nožem.

– D**ljo mrtva! – nastavio je.

Ana je u opisu fotografije napisala sledeće:

– Svaka sledeća pretnja kao i ova ide na sud. Možete biti lažni profili, lokacija vam se nađe kroz pet minuta. Pozdrav – napisala je Ana,

Ana Spasojević

Ana Spasojević
Foto: ATA images

 Ne znam ko je, ne pada mi niko na pamet, ko bi to mogao da bude. Lažan je profil, svakako će biti nađen i lociran kada se prijavi. Videćemo vrlo brzo ko je. Videli ste sliku sa nožem. Nemam pojma ko bi mogao da mi preti, niti iko ima potrebu da mi preti, zaista. Videćemo šta će dalje biti, ali ovo je nedopustivo – rekla je Ana

Izvor: srbijadanas.com