“VOLIM NOĆI SA TOBOM, VOLIM NAŠ ŽIVOT, VOLIM TEBE!” Dalila Dragojević napisala srcecepajuće reči, evo kome su posvećene


Ovakvu je još niste videli!


Bivša učesnica Zadruge, Dalila Dragojević, nije bila baš pozitivno komentarisana nakon učešća u Beloj kući, budući da je javno prevarila i ostavila tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića, jer se zaljubila u Filipa Cara.

Tokom učešća, Dalili su bile prijateljice Anđela Đuričić i Marijana Zonjić.

Ljubav Dalile i Cara nije potrajala nakon Zadruge, ali je njeno drugarstvo sa Marijanom opstalo i čini se da su bivše zadrugarke nerazdvojne.

Danas je Dragojevićka objavila i zajedničke fotografije, pa napisala “ljubavno” pismo svojoj najboljoj prijateljici.

Marijana Zonjić, Dalila Dragojević

– Volim noći sa tobom…Volim naša ludovanja…Volim kada mi kažeš da nikada nećemo imati dečka i da ćemo se udati jedna za drugu.Volim kada se naljutimo jedna na drugu pa čekamo koja će prva pozvati ili pustiti poruku. Volim kada se ne javljaš na mob a zovem te 10x pa moram uznemiriti sve oko tebe da bi se ti javila .Volim što je naše prijateljstvo opstalo iako su se mnogi trudili da ga sruše.Volim što smo stvorile naš album uspomena i stvaramo i dalje. A novo leto je tek pred nama.Volim kada uđem u moju galeriju i imam šta da vidim. Ne daj Bože da se neki momenti podele sa drugima. Volim kada pijana rasteraš sve ljude oko mene i možda nekog potencijalnog dečka sa rečenicom “ONA JE MOJA DEVOJKA, SKLONI SE” pa ga onako ručicom odgurneš a mene privučeš (kako ovo s*ksi zvuči) Volim što si uvek tu za mene kao i ja za tebe.Volim kada smo ljubomorne jedna na drugu bez razloga. Volim kada te prestignem na listi pa se trudiš da ne silaziš sa TikToka a onda zakukaš kako nema nikog pa moram doći ja da te iznenadim.Volim kada posle pijane noći pregledamo snimke i poruke pa se stidimo svega.Volim naš život…Volim nas dve…Volim tebe…Volim ove svoje prste što otkucaše sve ovo da bih od tebe dobila samo komentar “i ja tebe drugarice” pa da ti sve po spisku onda. Volim te. Hvala što si najbolji prijatelj i kada nisi – napisala je Dalila i dobila komentar od Marijane.

 

Dalila Dragojević, Marijana Zonjić

Dalila Dragojević, Marijana Zonjić
Foto: ATA images

– I ja tebe drugarice, sve znaš.

Izvor: srbijadanas.com