“DALA SAM OTKAZ!” Još jedna voditeljka otišla sa RED TELEVIZIJE – količina stresa uzrokovala zdravstveni problem


Nije mogla da podnese tu količinu posla!


Model i supruga tenisera Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, postala je poznata javnosti kao voditeljka Red televizije.

Vodila je emisiju “Whatzuuuup”, sa još dvoje kolega, a potom je rešila da započne privatan biznis. Reč je o dizajniranju odeće i pokretanju sopstvenog brenda.

Saška, kako ističe, nije mogla da uskladi oba posla, zbog čega je morala da se odluči samo za jedan, a to je ipak bio njen brend.

– U julu smo krenuli zvanično u prodaju i tog dana sam vam predstavila na čemu sam radila prethodnih meseci i zbog čega sam dala otkaz na televiziji. Ko god ima privatan biznis, zna da ako nisi u tome 100%, taj uspeh teško da je moguć. Samo ću vam reći da mi je u jednom periodu intenzivno opadala kosa od stresa. No, to je tema za sebe i svakako ću podeliti svoje iskustvo sa vama uskoro, jer imam rešenje ako se neko nalazi u istoj situaciji kao ja tada – napisala je Veselinova.

O svojim kolegama i saradnicima na Red-u nikada ništa loše nije rekla.

Podsetimo, na pomenutoj televiziji Željka Mitrovića, nedavno su se dogodili neki transferi. Milica Kemez je, kako se pisalo, na pauzi zbog nesuglasica sa članovima produkcije, a nova voditeljka, koja će uskoro postati deo tima, je Irma Serjanić

Milica Kemez

Izvor: srbijadanas.com