Dalila Dragojević uspela da RASKRINKA Aneli Ahmić: Otkrila sve tajne koje su nastale u Dubaiju?


Vreme je da se sve sazna…


Voditeljka Dalila Dragojević večeras je u emisiji “Pitam za druga” ugostila bivšu rijaliti učesnicu i nekadašnju robijašicu Ninu Prlju, kao i novinara. Oni su prečešljali najaktuelnije teme, a veliku pažnju su posvetili Aneli Ahmić i njenom životu, te uspeli da je raskrinkaju.

– Aneli je bila sa bivšim dečkom Nine Prlje, da li si upoznat? – pitala je Dalila.

Dalila Dragojević

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Sedim jednu noć na TikToku, radim “lajv”, prva osoba koja je ušla ona. Nisam je prepoznala, nije bila takva. Ona nije bila u vezi sa njim, bila je jednu noć – rekla je Nina.

– Ovde se uvek dese ekskluzive. Pratila sam “Elitu” kad je Aneli šetala sa nekim, pričala da je nadrljala, ja sam krenula da povezujem to. Pitam Ninu da li je to njen dečko sa kojim je bila dugo, koga je volela, kaže Nina da jeste, e sada neka nastavi. Šta je radila u Dubaiju na jednu noć, sve nam kaži – dodala je Dragojevićka.

– Videla sam njenu sliku u našem stanu, apartmanu u hotelu. Vidim da se ona baškari. Pitam ja njega što je u Beogradu, kaže on zbog posla. Gledam ja taj stan, on je otišao, ona je ostala par dana, čula sam da je bila sa još par muškaraca, ali ne znam sada ja da kažem sa kojim. Ona je bila onako fina, dobra riba. Nije mnogo para potrošio na nju, inače ne bi sada bila u “Zadruzi” – istakla je Prlja.

– Ona nikada nije bila nečija devojka, večito je bila sa tuđim momcima. Meni je bilo strašno što je napljuvala čoveka (Asmina), a on je raskinuo sa njom pre nego što je smuvao Staniju. Optužila je Staniju za stvar koju je uradila meni. Švrćkala se po mom apartmanu. Znala je za mene, svi su znali za mene. Fetiš su joj tuđi momci, Bog joj je vratio tako kako joj je vratio. Nisam se čula sa njom, ja sam rešila drugačije, sa dečkom – rekla je Nina.

Aneli Ahmić
Izvor: srbijadanas.com