Sve najgore o Anitinoj majci – Matora oplela po svojoj tašti, pa otkrila šta je zabolelo kao čoveka


Ne može da veruje da nije dobila.


Anita Stanojlović je tokom jučerašnjeg dana proslavila rođendan u “Eliti”, međutim, učesnica rijalitija nije dobila nijednu čestitku od svoje porodice, pogotovo od majke, sa kojom je jako bliska.

Njena supruga, Jovana Tomić Matora, vidno je pokazala nezadovoljstvo povodom toga, te je i danas javno ogovarala svoju taštu.

Elita

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Šta mi kaže Bebica, Aniti majka nije poslasla čestitku… Je l’ moguće – upitala je Slađa Lazić Bošković, s kojom je Matora šapatom razgovarala.

– Moji roditelji koji su joj prošle godine slali, kad je pravila najveća sr*nja… Sada kada smo u braku, pritom njena keva mene obožava, jako je ružno! Moji roditelji nisu bili za sve ovo, nisu se oglašavali, mediji su pisali da je otac hteo da me se odrekne, nije bilo baš tako, ali smo svaki dan ratovali… Majka mi se pitala da je sve ispoštovala, kupila piće, donela sve, koji su 56 i 54. godište, a njena majka 86. godište! Sve su organizovali, a ova ništa… Jako je ružno! Mogla si da napišeš: “Sine, srećan ti rođendan, dete ti je dobro”, i to je to! A ne ovako… Strašno – besnela je Tomićeva po Beloj kući, praveći grimase.

Zadruga

Izvor: srbijadanas.com