“DALILA I CAR SE NAMERNO SVAĐAJU, DA BI BILI U CENTRU PAŽNJE!” Zadrugarka ŠOKIRALA izjavom: Stalno su NERVOZNI


“Drugačiji je sada, nema ga nigde, sa strane, niko ne priča sa njim!”


Ana Jovanović je nakon Milane Šarac Mimas komentarisala ljubavne parove u Rajskom vrtu.

– Matora je ostavljala prostor da bude sa Aleks, a ona je to koristila. Matora je njoj pružala pažnju, ali njoj je to prijalo u prijateljskom smislu. Ona se sada zapetljala u tome – rekla je Ana.

– Filip i Dalila se stalno svađaju, ja ne znam više oko čega. Stalno se svađaju, stalno su nervozni. Oni prave probleme oko gluposti, namerno prave svađe, jer žele da budu u centru pažnje – dodala je Ana.

Ana Jovanović

Ana Jovanović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Mensuru se sklapaju kockice, on se borio za njihovu ljubav, a ona ga je lagala, pa mu je tek sada priznala za Tomovića nešto. Drugačiji je sada, nema ga nigde, sa strane, niko ne priča sa njim, ali vratiće se. Milica je zla, ona je užas, ona cveta kada je ljudi pohvale da je super za rijaliti, ali veza joj nije bitna – komentarisala je Ana Mensura i Milicu.

Filip Car Dalila Dragojević

Filip Car Dalila Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja ne mogu da verujem da su se Viki i Marko pomirili. Njima je veza katastrofalna, oni su najgora veza u kući. Onakve reči da joj kaže, a ona trudna, i verujem da će ona da održi trudnoću, iako je on protiv toga, ali mi se ne sviđaju – dodala je Ana o Viki i Marku.