“KAD BUDE UBIJENA, NAĐENA KAO PSETO, ZNAJTE TO SAM JA!” Policija da REAGUJE: Stravične pretnje UBISTVOM


“Moraću da je ubijem kad-tad!”


Viktorija Mitrović je u drugom stanju, a to je saznala u ponedlejak uveče, za vreme “Pretresa nedelje”, kada je Milan Milošević pokazao pozitivan test u kameru.

Nakon toga, produkcija im je omogućila da sa Markom Osmakčićem ide na Rajsko ostrvo, gde je Marko sve vreme ubeđivao da abortira.

Sinoć je za vreme emisije “Pitanja gledalaca” došlo ponovo do brutalnog sukoba, kada je Osmakčić pretio smrću Viktoriji ukoliko ga ne posluša da abortira.

– Da se zna, kad bude ubijena, nađena kao pseto negde, jer nije htela da me posluša zarad svačijeg dobra, nek se zna da sam ja. Samo se treba otvoriti, staro pravilo “Nije važno šta znaš, nego šta možeš uraditi”.

Marko Osmakčić Lazar Čolić Zola

Marko Osmakčić Lazar Čolić Zola
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne znam, razmišljam, da li da je skinem snajperom, da li da je prikoljem onako sa ugušivačem, ja već razmišljam, ili ćeš me poslušati k**vo jedna, j**iga.  Pa makar nikad ne dobio dete, nego sa ovakvom k**etinom, koju ću svakako morati ubiti kad tad – goovrio je Osmakčić.

Marko Osmakčić Viktorija Mitrović

Marko Osmakčić Viktorija Mitrović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

U komentarima objavljenog snimka, gledaoci pozivaju MUP Srbije, policiju, bilo ko da reaguje na ove pretnje koje on izgovara, a mnogi traže i diskvalifikaciju Marka jer preti trudnoj Viki jer neće da ga posluša i abortira.

Izvor: srbijadanas.com