Dalila je najsrećnija – Obnovila vozni park ljutom PAPRENO SKUPOM mašinom, bravo devojko to je za ponos


Čestitamo.


Dalila Dragojević i njena najbolja rijaliti drugarica Marijana Zonjić, trenutno žive svoje snove. Izlasci, žurke, popularnost, poslovi koji su unosni, momci i novac.

Na socijalnim mrežama objavljuju fotografije na kojima bi im mnoge vršnjakinje pozavidele. Takav je slučaj bio i ovog puta kada je Marijana podelila novu objavu, koju je podržala i Dalila.

Marijana Zonjić

Foto: Srbija Danas

Naime, Maraijana Zonjić se juče pohvalila da je pazarila ljutu mašinu. Reč je o Reindž Roveru novije generacije, za koji se prema slobodnoj proceni na tržištu cena kreće oko 40.000 evra.

Ona je ponosno pozirala ispred automobila, sa osmehom na licu (a kako ga i ne bi imala, kada je ovo ozbiljan uspeh). Takođe su se i komentari na socijalnoj mreži nizali, a bilo je zaista puno onih koji su joj čestitali.

Naravno, kako to obično biva, bilo je i onih koji su pokušali da njenu sreću naruše i uspeh ospore, no ipak se ne treba osvrtati na minorne i provocirajuće komentare.

Svakako je najupečatljivija stavka ljubav između dve dve drugarice, te je posebnu notu ovom važnom trenutku za Marijanu dala i Dalilina podrška.

– Ponos! Sa srećom drugarice, novi brm-brm – napisala je Dalila.

Izvor: srbijadanas.com