Jovana napravila NEZAPAMĆENU DRAMU: Otkrila da je bila intimna sa Janjušem, nastao neviđeni haos


Zadrugari nisu krili zaprepašćenje tokom njenog izlaganja.


“U “Eliti” su sinoć održana “Pitanja novinara”, a potpuno konfuzna scena je nastala kada je Jovana Cvijanović počela da odgovara na pitanja…

Jovana je stala ispred jednog od televizora i započela prilično dramatičnu scenu. Ona je trebalo da otkrije šta joj je Marko Janjušević Janjuš rekao ispod pokrivača, odnosno kako kaže, šta je uradio, a njen izraz lica i ponašanje su aludirali na to da je Janjuš uradio “nešto strašno”.

– Šta si rekla Mići? – upitao je Darko Tanasijević.

Jovana Cvijanović

Jovana Cvijanović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Rekla sam ono što mi je Janjuš rekao pre desetak dana, kada je Aneli pričala sa Stanijom i kada smo prošetali, i šta mi je rekao kad su kamere bile okrenute i ne bih stvarno da pričam o tome… – započela je Jovana dramatično.

Cvijanovićeva je odbijala da kaže o čemu se radi, a ubrzo je ceo crni sto skočio i govorio joj da treba da kaže o čemu se radi, uključujući i Janjuša koji je doživeo svojevrsni slom zbog njenih dramskih pauza.

– Strašno mi je to što je uradio na neki način, i što sam ja dozvolila da pređe tu granicu… Dodirivao me je po telu – pričala je Jovana, otkrivši da je došlo do određene intimnosti između nje i Janjuša.

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com