DALILINA KUMA RAZBESNELA MENSURA! Isprozivala Ajdarpašića, pa udarila na Dragojeviće: “Imao je greške…”


Iskreno i bez uvijanja!


Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić gostovali su sinoć u emisiji “Narod pita” kod Dušice Jakovljević. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

– Odlični su momci i jedan i drugi. Mensur je imao greške jer se upustio u vezu sa klinkom. Sa malo dužim jezikom, nekako, ne ide baš uvek lepo da se sluša. Nije dovoljno poštovala Mensura – rekla je gledateljka.

– Ja sam čula dosta komentara za Milicu, kažu da se transformacija dogodila od početka, pa do kraja rijaltija – rekla je Dušica.

– Mnogo je toga ona upravo naučila uz Mensura. Zato je Mensur i sam sebe oštetio i u glavi imao teorije zavere. Mislim da je to u pitanju. Ja smatram da mu je Milica dosta odmogla jer je on pokušavao, kidao se, činio greške koje se plaćaju – pričala je Dalilina kuma.

– Pa nisam ja samo lomio kroz kuću, imam ja mnogo kvaliteta – besno odgovara Mensur.

Mensur Ajdarpašić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Milica je puno kvalitetno naučila od tebe. Ti si imao njabolju nameru ali ona je mlada. Trebalo je dosta vremena da prođe, da bi ona ukapirala bar delić onoga što si hteo da postigneš. Tvoje namere su bile najbolje i najiskrenije. Milica je na početku ćutala i njeno mišljenje je značilo i čulo se. Nije lepo gledati devojčicu koja tuče jednog momka i histeriše. Dalila je izgovorila to da se zaljubila, za razliku od drugih muškaraca, to stoji. Ali, ne može da se nazove da je taj brak bio lep i savršen. Oni naglašavaju da je sve bila bajka, da bi Dejan, kada sam se javila i potvrdio stvari koje sam ja iznela. Kao što je rekao i sam, verovatno bi se to i završilo, možda čak i u trećoj sezoni. Meni je ličilo da je imala simpatije prema Stefanu – rekla je Dalilina i Dejanova kuma.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com