TRPI STRAVIČNE KLETVE I PONIŽAVANJE ZBOG DEJANA I DALILE – Bivša zadrugarka dobija JEZIVE PORUKE od fanova


“U sustini kakav vođa takvo i krdo, ništa me ne čudi.”


Emilija Velemir, bivša rijaliti učesnica Zadruge 5, kao i mnogi takmičari koji su boravili u Beloj kući, oglasila se kako bi prokometarisala pobedu Dejana Dragojevića, kao i drugo mesto Dalile Dragojević.

Međutim, Emilija nije očekivala da će odgovor na izražavanje stava izazvati burne reakcije kod fanova Dragojevića.

Ema je podržala Dalilu Dragojević, te u svom izlaganju za Srbijadanas.com rekla da je Dejan manipulisao i da joj je delovalo da glumi u mnogim situacijama, dok je za Dalilu rekla da je emotivna i srčana, te da je iskrena iako ne podržava što je javno prevarila bivšeg supruga.

Emilija Velemir

Emilija Velemir
Foto: Instagram Printscreen/velemiremilija__

Zadrugarka je nakon toga dobila salve uvreda, te pretnje i kletve od fanova Dragojevića, uz reči ponižavanja da je niko i ništa.

Sada se Ema oglaisla za naš portal, te nam otkrila da joj nije nimalo prijatno, ali da je sajber nasilje danas dosta zastupljeno:

– Ranije sam imala baš problema sa negativnim komentarima zbog, kojih sam baš kočila sebe da nisam to radila ko zna gde bih do sada bila, ali nema veze, ko zna zašto je to dobro. Dobijala sam pretnje, užasne kletve i to dok još nisam ni bila učesnica Zadruge. Sada se uopšte ne opterećujem oko nebitnih mišljenja pogotovo ne oko mišljenja nečijih fanova i fanatika, koji očigledno nemaju svoj život, podržavaju neke osobe, a ni ne znaju kakve su zapravo.

– U sustini kakav vođa takvo i krdo, ništa me ne čudi. Navikavam se na to da sam sad deo javnosti i da moram da trpim pritisak, jer je to deo toga. Ne volim uopšte cyber nasilje, ali očigledno nas ima svakakvih, neki se ni Boga ne plaše, a trebalo bi. Uvek ću iznositi svoje mišljenje, kada budem pitana za isto, da li se nekome dopada ili ne apsolutno nije moja stvar. Mogu i da podržavam i da više ne podržavam nekoga u zavisnosti, kako se taj neko ponaša i kako prikazuje sebe, nisam ničija šlihtara, nikada to nisam ni bila, užasavam se toga – rekla je Velemirova vidno uzrujana.

Izvor: srbijadanas.com