“DEJAN ME UDARIO U GLAVU” – Aleks progovorila o FIZIČKOM NASILJU: Dragojević tvrdi da je to bila IGRA


Pobesnela.


Emisija “Pitanja gledalaca” je vrlo burna, a Milan Milošević u svom prepoznatljivom maniru. Voditelj je pročitao naredno pitanje za Dejana Dragojevića.

– Da li si realan da razbiješ 5 jaja Aleks o glavu i očekuješ da bude srećna? – glasilo je pitanje.

– To sam se sprdao i to su bila već polupana jaja. Rekao sam da ne pravi toliku frku, jer sam se stvarno šalio! Kucali smo se jajima, bilo je slomljeno i ja sam je čuknuo. Nije bilo pet jaja nego tri i ona je mene čuknula malo. Šalili smo se, evo i Marka sam udario jajetom.

– Ne mislim da je to loš gest ili loša namera, ali čim se ona prodere to odmah ima drugačiju konotaciju – rekao je Dejan.

dejan dragojevic

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ima on te neke njegove šale i fore koje me nerviraju. Eto, udario me tim jajima u glavu i htela sam odmah da mu vratim, ali mi nije dao i to je ono što me me je najviše iznerviralo. Naljutio se kada sam ga molila da me ne steže za ruke, jer to može da ispadne kao nasilje ili neka ozbiljna svađa, a ništa od toga nije bilo. Ništa, prošlo je to i pomirili smo se – rekla je Nikolićeva.

– Da li te je bolelo? – pitao je voditelj.

– Ma nije me bolelo, samo me je nerviralo! Ono što je njemu zanimljivo, misli da je i meni, ali kome to može da bude okej? Kome je u redu da mu neko olupa jaja o glavu? – odgovorila je Aleks.

– Jaja su bila već razbijena, to ni ne boli – pravdao se Dragojević.

– On ne kapira da je to ružno i nikako nije lepo! – dodala je Aleks.

dejan dragojevic

Detaljnije u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com