TAJNI POLJUBAC U SOBI ZA AMNEZIJU! Filip Car ščepao Sanju Grujić – krišom razmenjivali NEŽNOSTI, kamere UHVATILE


Sve se videlo!


Zadrugari Sanja Grujić i Filip Car sinoć su bili intimni. Tokom žurke, oni su dobili specijalan zadatak da plešu uz pesmu iz filma “Titanik”, situacija ih je ponela, pa su se u jednom trenutku i poljubili, a zatim završili pod “jorgan planinom”.

Sve se to desilo pred očima Dalile Dragojević, Filipove ljubavnice, koja nije mogla da sakrije bes i očaj zbog onoga što vidi.

Sanja Grujić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Filip je danas otvoreno govorio o tome šta se dogodilo ispod pokrivača, kao i kuda će voditi njihov odnos.

– Poznato je da ja i kad se nešto desi, kažem da nije, ali sad stvarno nije bilo s**sa. Ljudi su gledali u nas pa smo se zezali. Samo smo se poljubili. Ona mi je od prvog dana draga i smatram da ćemo ostati u dobrim odnosima i napolju. Simpatična mi je i zanimljiva, nadam se da ćemo se družiti i ovde. Imao sam toliko odnosa u ovom šou… Sa njom bih i trezan bio, privlačna mi je, dopada mi se, ali nisam u glavi spreman za neke stvari. Sanja i ja ćemo se zezati, družiti, provoditi zajedno vreme – rekao je Filip Car.

Filip Car

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ipak, onima kojima ne znaju, varnice među njima postoje od ranije. Jednom prilikom tokom radio emisije “Amnezija”, koja se emitovala prošle srede, Car je ustao i poljubio Sanju u usta pred svima.

Filip Car

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Sve se desilo nakon što je Grujićeva priznala da bi volela da bude sa njim u vezi. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com