DISKVALIFIKACIJA DO JUTRA! Subotićka NOĆAS uradila UŽASNU NEDOZVOLJENU stvar u Parovima! Kraj!

Munjevita reakcija produkcije!

Veče u Parovima proteklo je turbulentno i žestoko.

Tema je bila trudnoća Miljane Kulić sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem. Tačnije, njihov sukob i raskol veze koja je kao plod stvorila jedno nevino stvorenje.

Svi su bili šokirani kada su čuli da je Ivan na poligrafu rekao da želi da Miljana abortira njihovo dete i osudili ga jer “mu je bilo lepo dok je vodio ljubav, a kada treba da se snosi odgovornost želi da ponegne”. Ivan je u početku negirao ove tvrdnje, da bi na kraju u neku ruku priznao da je to rekao.

Ipak, senku na raspravu o roditeljstvu bacio je postupak Aleksandre Subotić, koja već neko vreme opstruira rijaliti. Ona je puka, ustala i krenula da iznosi teške optužbe protiv produkcije iako je to protiv pravila. Aleksandra je tvrdila da su je držali potiv njene volje kao i maltretirali, da bi na kraju spustila loptu i rekla da nije sve tako crno.

Aleksandra Subotić

U momentima kada je iznosila teške optužbe, Anđela se vanredno obratila produkciji u iščekivanju kazne za Subotićku. Ipak, i dalje je sve neizvesno, a da li će Subotićka dočekati jutro u vili Parova, uskoro ćemo saznati.