Dobila informacije iz spoljnog sveta, više joj NE SMETAJU KAMERE ZA NEŽNOSTI: Miona preko noći postala DRUGA ŽENA, Aleksić u šoku


Prosto nikome nije jasno kako je “ledena kraljica” bukvalno preko noći postala mila i mazna, a čak joj ne smetaju ni poljupci pred kamerama. Mnogi smatraju da je sinoćni baraž odigrao ključnu ulogu.


Sinoć je u “Eliti” pred početak emisije “Pitanja novinara” održan baraž, a u Belu kuću se vratilo četiri stara takmičara, koji su ispali regularnim putem, a to su Boža Džons, Vanja Živić, Pavle Milevski Pablo i Slađa Lazić Bošković.

Mnogi smatraju da su ulaskom ovih ukućana takmičari dobili mogućnost da čuju informacije iz spoljnog sveta i reaguju u skladu sa tim.

Miona Jovanović, koju su svi prozvali ledenom kraljicom, odjednom je promenila svoje ponašanje i počela da bude nežna prema Nenadu Aleksiću, što su i kamere zabeležile.

“Koja promena nakon informacija spolja”, “Strefiće ga srce, u godinama je”, “Ovo je komedija, odjednom joj ne smeta da se ljube ispred svih, au koji folirantim sve usiljeno”, “Sve gluma: za stolom se najstrašnije vređaju, a sad se ljube”, nizali  su se komentari ispod snimka.

Izvor: srbijadanas.com