“Smeje ti se i Bog i narod” Bukti rat u “Eliti”, Miljana i Janjuš u žestokom sukobu – pale nikad brutalnije uvrede (VIDEO)


Njegove reči su pogodile Kulićevu, te je za crnim stolom odmah reagovala.


U toku je anketa u “Eliti” i ukućani biraju najdrskije osobe.

Marko Janjušević Janjuš je ovom prilikom ušao u žestok sukob sa Miljanom Kulić, te pljušte uvrede na sve strane.

– Tri najdrskije osobe su Slađa Lazić, Anđelo i Anita, pokazali su se loše prema meni i to je to ne bih dužio – rekao je Boža.

– Mislili ste da ćete me slomiti i da se neću vratiti ali ja sam tu jači nego ikad. Danas će nervni bolesnici morati da komentarišu jednu normalnu osobu – rekao je Janjuš.

– Moj koeficijent inteligenicije je 165 tako da ne možeš da pričaš o mojoj inteligeniciji, smeje ti se i Bog i narod, ja sam malo teže zamenjiva a vi ste svi zamenjivi. Rekao mi je da sam ku*va kad sam dolazila od doktora – rekla je Miljana.

– Ne želim da njim da ulazim u raprave ali nam jeste to rekao – rekla je Aneli.

– Navešću 3 najdrskije osobe, Samir je jakoi drzak je drsko peva, pod broj 2 je Darjan jer sve psuje i vređa i za gušu hvata i broj tri Stanislav – rekao je Janjuš.

– Na prvom mestu po meni je Jelena, ona sa malo eči i drsko može da ubode u metu, broj dva je Matora jer koristi pravi momenat da nešto kaže, treća je Milena Kačavenda – rekao je Ivan.

– Najdrskiji je Janjuš koji je izvređao Aneli i mene najgore, broj dva je Uroš Stanić koji sve provocira i jedan je običan lopov i treća je Slađa jer je pokšala da smuva dečka koji se meni sviđa, to jedna drugarica ne radi – rekla je Jovana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com