ĐOGANIJEVI OPET PRAVE HAOS U ZADRUZI! Luna SIGURNA: “Kija je kriva što nemam nastupe”! Za OVO je OPTUŽUJE!


I dalje im je Kija kriva za sve…


Svađe između članova porodice Đogani-Atijas u Zadruzi 3 ne jenjavaju već danima. Čak šta više, čini se da su sve jače i gore iz dana u dan, pa “prljav veš” i sve ono što su krili godinama isplivbava na površinu.

Sinoć je u emisiji “Pitanja gledalaca” došlo do žestokog sukoba između Anabele Atijas, Lune Đogani i Gagija Đoganija, u kom je pomenuta i Kija Kockar.

– Koga si ti povredila nekim druženjima? Hajde bre ćuti i sedi dole. Sebična si – odbrusila je Anabela ćerki.

Anabela Atijas

– Ma ko priča o druženjima – upitala ju je Luna.

– Pričam ja, pošto ti pričaš samo ono što tebi odgovara. Zašto ne kažeš tati da si mu zamerila koga je pozdravio – rekla je Anabela.

– Zato što si mi ti prva rekla da ne pominjem to – rekla je besno Luna.

Luna Đogani

– Jesam, zato što sam mislila da imaš malo rezona, a ne ti, jedno čuvaš, a mene režeš kako stigneš. Što ne kažeš da sam te tešila dva dana, jer si plakala zbog svog oca – pobesnela je Anabela.

– Da, plakala sam, zato što je moj tata nahvalio i pozdravio Kiju Kockar, ženu koja mi je zagorčala život. Jeste, sad ću da kažem. Nisam htela, ali evo sad ću da kažem – rekla je Luna.

Bez imalo stida i kajanja, Gagi je ustao i rekao:

– Pozdrav za Kiju Kockar – i mahnuo.

Luna Đogani

– Kija Kockar meni zagorčava život. Šalje svoje fanove da mi sabotiraju nastupe. On to možda nije znao, ali i da nije, on nije trebao da je pozdravlja – rekla je Luna.

Svađa je potrajala, a šta su sve i koga pomenuli, poslušajte u video prilogu.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=224663345253680