JUTRO POSLE NASILJA: Anabela BESNA na Marka i Gagija! I opet NAPAD na LUNU! Laže, IMA para! (VIDEO)


Oštro prema svima.


Sinoć se Anabela Atijas sukobila sa Markom Miljkovićem u “Zadruzi”, čak ga je i udarila, a i sa Gagijem Đoganijem je imala sukob, posle čega ju je on pogodio flašom u glavu, U toku jutarnje kafice, Anabela se odvojila sa Zoricom Marković i Markom Đedovićem. Oni su komentarisali zbivanja i saznanja od pređašnje večeri.

– Ermina mi je rekla da je sve znala. Ja sam je (Erminu) pitala kako je mogla da se druži sa takvim čovekom ako je sve znala. I on (Gagi) meni kaže kako si mogla da pitaš to? Luna je prišla i rekla da će da izađe, neće da pravi haos, da histeriše. Ja sam mu (Gagiju) prišla i rekla “Što ne zaustaviš dete? Idi dole pričaj sa njom, da ne pravite gluposti. Ko će da plati tu kaznu.” a on kaže: “Ja ću da platim tu kaznu. Neka ide, šta će joj ovo?” – rekla je Zorica Marković.

– To je trebalo da kaže kad je ušla. Ušla zato što nema od čega da živi, daj molim te. Ušla je da čuva njegove (Markove) prepone – rekla je Anabela, i ponovo, kao i nekoliko puta do sada, optužila Lunu da laže.

Za to vreme Luna je spavala sama u pabu, dok je Marko ovu noć proveo u sobi za izolaciju.