E JAŠKO, JAŠKO – Janjušević po ko zna koji put pokazao da ga ne drži mesto i JEDNA žena, došao kod Aneli po oproštaj zbog Maje


Morao je da se opravda!


Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić na klimavim je nogama otkako je u “Elitu” ušla Janjuševićeva bivša ljubav – Maja Marinković.

Njih dvoje su često u svađi, a sada je Janjuš je pozvao Aneli kako bi porazgovarali o njihovom odnos, te su doneli jako bitnu odluku.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Žao mi je što se ovo izdešavalo između mene i tebe. U nemoći i nervozi svojoj prenesem na tebe i kažem ti ružne stvari. Izvini, razumem te i tvoje ponašanje, ali i ti mene trebaš u nekim situacijama da razumeš, ne bi bilo fern drugačije – rekao je Janjuš.

– Rekao si danas da vidiš zlo u mojim očima – rekla je Aneli.

– Nervozan si i iznerviraš me, ti si mi bitna. Sa tobom želim, druge nisu bitne. Mene ne zanima niko osim tebe, samo me ti zanimaš. Bilo što je bilo, da li sam ispao ispravan prema tebi nisam. Niko normalan ne bi ostao imun na neke stvari – rekao je Janjuš.

– Nisi zaslužila te stvari, omaklo mi se, ja na sve načine pokušavam da ti dokažem da je meni stalo samo do tebe – rekao je Janjuš.

– Ti si rekao da nećeš pričati ni sa jednom devojkom dok je meni loše, a odmah si otišao kod Jovane – rekla je Aneli.

– To je moj performans, sprdam se ali sam pogrešio. Danas sam završio svaki mogući vid sa bilo kim ovde. Od danas me ne zanimaa ništa i nikakva zaje*ancija s bilo kojim devojkama. Sa tobom se neću više igrati emotivno, ne zanima me niko više niko. Bilo je šta je bilo nedostaješ mi , faliiš mi. Nisam navikao bez tebe, jednostavno mi prijaš. Sve mi se tako nakupi.  – rekao je Janjuš.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Nemoj mi više ništa prebacivati za one stvari, ne pada mi na pamet da se više raspravljam – rekao je Janjuš.

Janjuš očito ne zna kod koje će pre, pa je sada rastrzan između bivše i sadašnje, a da li će se na kraju odlučiti za jednu od njih dve ostaje da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com