TAJNI SUSRET – Isplivali novi detalji Anitine preljube, evo šta je Stanojlovićeva pripremala Matoroj iza leđa s Mateom Car


Imale su zajedničke planove!


Nedavno je u “Eliti” nastao skandal između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović zbog preljube. Danima su mrežama kružile navodne prepiske Anite i devojke iz Hrvatske, a ona je nakon toga pristala da uđe u rijaliti i suoči se sa Matorom.

Sada je otvoreno progovorila o svom odnosu sa Stanojlovićevom. Kako je otkrila, ona i Anita su planirale susret, čak i paralelnu vezu.

Matea Car

Foto: Youtube printscreen/RedTV

Do susreta nije došlo zbog Anitinog ulaska u Elitu.

– Da Anita nije tada ušla u Elitu, sigurno bismo se videle i desilo bi se nešto, naravno. Da, teško mi je da kažem, ali to bi bila paralelna veza. Znam da je nepravedno, ali ne mogu sada da foliram. Naravno, da je sve to potrajalo, rekla bih joj – ili će se razvesti, pa da poradimo na svemu tome i krenemo u tom pravcu ili da se razilazimo – rekla je Matea za “Republiku”.

Podsetimo, Stanojlovićeva još uvek ne priznaje detalje prevare koji su odavno izašli u javnost, a nekoliko puta je čak i pokušavala da pobegne iz rijaltija, jer ne može da se nosi sa trenutnom situacijom. Kako je Matora istakla, papiri za razvod braka su već podneti.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Izvor: srbijadanas.com