Edita OTKRILA TAJNU o odnosu sa Indi – Evo koliko je zaista BLISKA sa rođenom sestrom!

Otkrila detalje koje nismo znali.

Otkako se pojavila na estradnoj sceni, Edita Aradinović privlači pažnju javnosti, a iako je na javnoj sceni već nekoliko godina, neki i dalje ne znaju da je ona rođena sestra Indire Aradinović Indi.

Razlog je možda i taj što se njih dve nikada nisu previše eksponirale u javnosti, a dugo se spekulisalo i o tome da li su ili nisu u dobrim odnosima.

A post shared by EDITA (@editaaradinovic) on

Edita je sada progovorila o tome kakav odnos stvarno ima sa Indi, a njen odgovor verovatno će dodatno “potpaliti” sumnje u to da njih dve nemaju pravi sestrinski odnos.

– Nisam vezana za nju na način da ne mogu da živim bez nje, ali mi je u mislima. Svaki dan, večno. Nismo provodile mnogo vremena zajedno, a što se slaganja tiče, nekada se slažemo u svemu, nekad ni u čemu – rekla je Edita.

Aradinovićeva se prisetila i pokojnog brata koji je preminuo u 21. godini života, a bolovao je od cerebralne paralize.

Edita Aradinović sa bratom

Edita Aradinović sa bratom
Foto: Instagram prinscreen/editaaradinovic

– O njemu ne volim da pričam i zahvalna sam kad ljudi to razumeju. A ta slika je divna, jednako kao i uspomena na njega – rekla je Edita misleći na fotografiju ispod.

– Čoveka jača sve, i dobro i loše. Tada sam bila mlada i bezbrižna, sada je moj život u mojim rukama, pa je malo teže. Ali pružajući ljubav sebi i drugima, jačaš, i ne dozvoljavaš sebi da postaneš zao. A desi se da nekad ispadneš iz tog koloseka, pa svi smo od krvi i mesa – rekla je Edita na pitanje koliko je kao jedanaestogodišnja devojčica morala da nauči da je život nekad nemilosrdan.

?

A post shared by INDY (@indy_ara_indira) on

Inače, Editina majka Florija pre 3 godine vodila je borbu sa opekom bolesti, što je Editi i Indi ceoma teško palo.

– Ona je odlično, što mi je drago. Mama mi je najveća podrška. Bez nje ništa ne bi bilo moguće, ona je ta univerzalna ljubav koja me održava i daje vetar u leđa da se dignem kada padnem, pa i da se spustim kada se dignem. Ona je heroj mog života – rekla je Edita.