EKSKLUZIVA – BOMBA NA ESTRADI! Prebolela Lukasa! Sonja u TAJNOJ VEZI sa ovim MOĆNIM SRBINOM!


Nova ljubav!


Nije mnogo prošlo od burnog razvoda lepe dizajnerke Sonje Vuksanović i popularnog pevača Ace Lukasa, a po gradskim krugovima se spekuliše da je Sonja sada u zagrljuju jednog od moćnijih muškaraca u Srbiji.

Kako Srbija Danas.com nezvanično saznaje, Sonja već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj vezi sa direktorom avio-kompanije za Bliski Istok. Kako se spekuliše, novi ljubavni par još uvek krije svoju romansu, ali izgleda ne tako dobro, jer često posećuju poznati suši restoran na Senjaku, gde su u više navrata viđeni zajedno.

https://www.instagram.com/p/BcXHenHgF57/

Podsetimo, jedan od događaja koji su obeležili 2017. godinu u sferi estrade jeste razvod Ace i Sonje, i to posebno zahvaljujući pevaču, koji se potrudio da ovo bolno iskustvo bude sasvim javno.

Aca Lukas je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu početkom juna objavio da se razvodi od Sonje, zbog njene navodne ljubavne afere sa košarkašem Markom Jarićem. Jarić je to demantovao, ali razvod je bio definitivan. Lukas i Sonja iz braka imaju ćerku Viktoriju.

Mi Sonji i njenom novom izabraniku želimo svu sreću, a kako i da li će Lukas reagovati na ova saznanja, ostaje da vidimo.