RAZVOD, PA DEOBA: Darko ostavlja stan Ani, a evo ŠTA će biti sa njihovom kćerkom Lorenom!


Sporazumno…


Pevač Darko Lazić odlučio je da Ani Sević ostavi stan u kojem su živeli, a u kojem će ona od sada boraviti sa njihovom ćerkom Lorenom. Prema saznanjima, folker, čiji je snimak kako šmrče beli prah obišao Srbiju, želi da obezbedi finansijski bivšu suprugu, pa se oko visine alimentacije i nekretnine koju je sam kupio neće buniti.

Darko Lazić i Ana Sević

– Darko i Ana su već duži vremenski period u bračnoj krizi, koju su pokušali da prevaziđu nekoliko puta. Međutim, kada su nedavno shvatili da više nema izlaza, odlučili su mirno da se rastanu. Darko je predložio da formalni razvod bude sporazumni i rekao joj da se oko stana neće dvoumiti, već da Ana i njihova ćerka Lorena ostanu u njemu. Stan se svakako vodi na Anu, jer joj ga je on prepisao pre dve godine kada su ga i kupili, tako da pravne zavrzlame neće biti. S druge strane, Darko će jedno vreme živeti u rodnom Brestaću gde je sagradio kuću, dok će u Beogradu kupiti novi stan. U međuvremenu tugu leči tako što spava kod druga u Šapcu, sa kojim se provodi kao da je tinejdžer – kaže izvor blizak Ani i Darku.

Kada je reč o njihovoj ćerki Loreni, oni će učiniti sve da ona ne oseti posledice razvoda.

Ana Sević i Darko Lazić

– Ona je svakako mala i ne zna šta se dešava jer Darko zbog posla često nije bio kod kuće, pa joj nije neobično što ga ne viđa. Ipak, Ana će morati u jednom trenutku da joj objasni da mama i tata više neće živeti zajedno, ali da će Darko dolaziti da se igra sa njom. Ana se brine i o tome kako će Lorena kada bude umela da čita prihvatiti sve napise o svom ocu, te je ljuta zbog njegove afere s belim prahom.

Podsećanja radi, o razvodu Ane i Darka se pričalo već godinama, ali su oni posle svake krize uspevali da ostanu zajedno. Ipak, rastanak je očigledno bio neminovan, pa će od sada živeti na dve adrese.