“ETNO SELO JE GORE OD BUJANOVCA!” Gledateljka oplela po zadrugarkama, pa REŠETALA Nadicu zbog Kije


Imala je spreman odgovor!


Tokom emisije “Narod pita” gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa Franom Pujasom, Milanom Jankovićem Čorbom i Nadicom Zeljković.

– Jedna pohvala za goste jer niko ne koristi mobilni, i to je jako lepo. Pozdrav za Frana i Paula ti je promašaj, Čorba mi je najomiljeniji, ti si sjajan. Radan, vredan, kulturan, dok za Nadicu moram da je bila lenja – rekla je gledateljka.

– Moram da napravim paralelu između svih zadruga. Pobedile su Kija, Luna, Iva i Nadica, pobedile su sve ljubavnice. Nadica je komentarisala devojke koje su bile leglo prostitucije, a ne komentariše svoju ćerku – pričala je gledateljka.

– Oni glume javne ličnosti, svi u etno selo, leglo prostitucije – govorila je gledateljka.

– Etno selo, novi Bujanovac – dobacio je Fran.

Fran Pujas, Milan Janković Čorba

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Ma gore od Bujanovca. Ja ne mogu da verujem da Nadica komentariše sve druge, a njena ćerka lomila wc šolje, ja smatram da niste trebali onoliko da gazite po njima. Čorba i Fran su lepo iskoristili Zadrugu – rekla je gledateljka.

– Hvala na tome, ali moja ćerka je mnogo jak,a pa je slomila šolju. Ja sam bila učesnica Zadruge 4 i imam pravo da komentarišem koga ja hoću. Ja sam prema njima ispala divna, i tako su trebali da me zovu – pričala je Nadica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com