POTUKLI SE ISPRED MAJINOG STANA: Taki GURNUO pijanog Janjuša NIZ STEPENICE – zadrugarka pretrnula od STRAHA?


Haos!


Iako Marko Janjušević Janjuš u medijima tvrdi da je u potpunosti zaboravio Maju Marinković, kao i da mu je veza sa njom najveća životna greška, izgleda da realnost nije takva kao što se on trudi da predstavi u medijima i da on još uvek gaji osećanja prema svojoj bivšoj devojci.

Naime, izvor blizak Janjuševiću tvrdi da je on pre nekoliko dana navodno napravio skandal ispred Majinog stana u beogradskom naselju Voždovac, u kome ona živi sa svojim ocem Takijem Marinkovićem.

– Apsolutna je laž da Janjuš mrzi Maju. On je voli i neprestano misli na nju. Njegovo ponašanje u emisijama je čisti dokaz za to. Ne može da podnese što ga je zauvek precrtala iz svog života, pa vređanjem i plasiranjem neistina o njoj i njihovom odnosu samo pokazuje koliko ga boli što je Maja nastavila svoj život – započinje priču izvor.

On prepričava i događaj koji se zbio pre nekoliko dana, posle snimanja emisije “Zadruga – narod pita”, u kojoj su oboje gostovali, kada je Janjuš navodno došao ispred stana Marinkovića.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Janjuš je posle snimanja hteo da popriča sa Majom, da joj kaže da nije mislio sve što je rekao i da sve to radi samo kako bi bio zanimljiviji narodu. Naravno, Maja je iskulirala i otišla u svoj stan na Voždovcu. Posle nekoliko sati, vidno pripiti Janjuš je došao ispred vrata stana i počeo da lupa i da moli Maju da izađe i da porazgovaraju. To je bilo strašno koliko je plakao i molio. Maja se bila uplašila i nije htela da izađe, pa je zamolila Takija da joj pomogne i da ga otera. Čim je Taki otvorio vrata, Janjuš je pokušao da na silu uđe u stan i ode do Majine sobe. Međutim, Majin otac, koji se profesionalno godinama bavio sportom, to nije dozvolio i u jednom potezu ga je sklonio sa vrata. Tako ga je jako odgurnuo da je Janjuš leteo preko stepenica koliko je dugačak i širok – priča izvor za “Kurir”.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Majom i Janjušom, ali se oni nisu javljali na pozive. Taki je priznao da je do sukoba došlo, ali nije hteo da pridaje važnost tom događaju.

– O tom klošaru neću da pričam. Istina je da je bio, pokušavao nešto, ali se grdno pokajao. Moju Maju niko neće smeti da pipne dok je Taki živ. Posebno ne taj debil koji vređa žene. Ne može da preboli što ga je Maja precrtala za sva vremena. Nek mi dođe još jednom pred stan ako sme – rekao je Taki.

Izvor: srbijadanas.com