Evo KAKO IZGLEDA Uroš Stanić nakon zahteva za IZLAZAK iz “Elite” – Usnimljena reakcija: Ovo je razlog KAZNE


Nakon što sinoć nije hteo da posluša voditelja, Uroš Stanić nastavio je sa smejanjem i potpunim nepoštovanjem produkcije.


Uroš Stanić sinoć je bio u centru skandala kada je ušao u raspravu sa voditeljem Milanom Miloševićem koji ga je ljubazno zamolio da pređe da sedi za stolom.

Sada su kamere usnimile reakciju Uroša dok je Milan razgovarao sa njim, a on je odbijao da ga posluša.

Problem i zahtev produkciji da mu donesu ugovor nastao je kada je Uroš seo pored Janjuša, a voditelj Milan Milošević insistirao da pređe za sto, i odatle prati dešavanja u emisiji. Uroš je to burno prihvatio, i demonstrativno napustio Belu kuću u suzama.

– Molim produkciju da mi odmah spusti ugovor da potpišem da izađem odavde, ne učestvujem u emisijama, ne nosim bubicu, biću u hotelu dok me ne izbacite – rekao je Uroš.

Uroš Stanić

Foto: Instagram printscreen/jasi_jasi_svi_su_nasi2

Za vreme Milanovog izlaganja, Uroš nije ispoštovao voditelja i nije želeo da sasluša njegovu molbu. On se samo podrugljivo smejao i vratio se na mesto na kojem je sedeo.

Ovo je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, pa su svi povezali da je ovo nepoštovanje bilo još jedan od razloga za kažnjavanje učesnika.

Milan Milošević

Izvor: srbijadanas.com