Poslala PORUKU u spoljni svet preko IZBAČENE ZADRUGARKE: Voditelj raskrinkao Anđelu, ona se upetljala u LAŽI


Nije očekivala da će se ovo saznati za crnim stolom.


Već nedeljama unazad kruže glasine da je Anđela Šparavalo iznela niz neistina na račun svoje porodice. Tokom emisije “Pretres nedelje” voditelj je upitao Anđelu kakvu je poruku poslala porodici preko izbačene zadrugarke, Helen Foks. Milan Milošević je zaključio da je zadrugarka pokušala da ga slaže, ali joj to nije pošlo za rukom.

Bojana Pavlović nije znala da je Anđela pokušala da se obrati porodici.

– Slađo, kako komentarišeš to što je njen otac rekao da će je voditi na adresu Lakića, Lepog Miće i tebe i teraće je da klekne i da vam ljubi ruke – pitao je Milan.

– Nema potrebe gospodine, pozdrav za porodicu Šparavalo. Mene ne zanima šta ovi ovde ljudi kažu, ni Bojana, a ni Anđela kada je sa njom u vezi. Bebica je izneo kakva je to porodica, ne mislim da se bave lažima nikakvim, verujem da se raspituju o Bojani. Ja mislim da su u pravu, neću da tvrdim. Ništa ti ne verujem, a Bojana je jako agresivna devojka – rekla je Slađa.

– Šta si rekla da kaže Heleni da kaže tvojoj majci? – pitao je Milan.

Slađa Lazić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da je volim… Da se javi mojoj mami, da joj kaže da je puno volim i da sam se stvarno zaljubila – rekla je Anđela.

– Rekla si da si se zavozala u rijalitiju… Evo, Sneža je stajala pored tebe – rekao je Milan.

– Nisam rekla da sam se zavozala. Ja sam rekla: “Helena prenesi mojoj mami da je jako puno volim, da za ujaka ono što sam pričala i sve ono, da nisam bila svesna kamera” – rekla je Anđela.

– Ti si mene slagala u sekundi sada – rekao je Milan.

– Zašto nisi rekla Bojani da si poslala poruku preko Helene?! Bojana to ne zna – rekla je Kačavenda.

Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja razumem i ljubav i sve, ali šta vam ovo treba sve?! Pljuni ti mene u usta ako se ona ne sprda s Bojanom – rekao je Đedović.

– Ona je Bojani ispričala životnu priču, ona mirno sedi i ćuti i veruje da oni lažu – rekao je Milan.

– Postoji moj dosije gde sam ja odrasla, ja sam ostavila kontakt. Može da se ode u tu ustanovu, zove se “Dr Milan Pavlović”, ja sam imala inostranu stipendiju, bila sam jako dobar đak i student. O meni ne postoji da sam koristila alkohol i nedozvoljene supstance. Ja sam čista, ne postoji nigde… Ja smatram da Anđela za Sarajevo nije slagala i to što je pričala, smatram da je istina – rekla je Bojana.

– Ja sam sada pažljivo slušala. U isto vreme dok je Milan izgovarao ovu rečenicu, uporedo je Sneža izgovorila istu rečenicu – rekla je Lejdi Di.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com