Filmsko BEKSTVO! Maju skidali sa OGRADE, Miljana u pokušaju da je spreči urla i VUČE JE ZA NOGE (VIDEO)


Neviđene scene dogodile su se usred noći na imanju u Šimanovcima, a Marinkovićevoj je pao mrak na oči zbog Janjuševog poteza.


Maja Marinković nedavno se ponovo uselila u Belu kuću i postala ravnopravna učesnica “Elite”. Maja je pre ulaska obećavala da će odmah po useljenju izneti na videlo mnoge stvari iz rijalitija koje je pratila od kuće, dok se oporavljala od operacije uvećanja zadnjice.

Upravo Maja spada u one rijaliti učesnike čiji se postupci pamte i prepričavaju godinama, a mnogi fanovi “Zadruge” sećaju se njenog pokušaja da pobegne iz “Zadruge 4”, budući da je cela scena izgledala poput nekog filma. Ona se posvađala sa tadašnjim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušem, kada ju je isterao iz sobe za rehabilitaciju, pa je doživela nervni slom i pokušala da pobegne iz rijalitija.

Maja je doživela tačku pucanja i pokušala je da preskoči ogradu u dvorištu apartmana Miljane Kulić. U tom trenutku je Maja prekršila jedno od osnovnih pravila, jer u taj apartman nije smeo da uđe niko osim Miljane i Marije Kulić, budući da je tamo bio smešten Miljanin sin Željko koji je bio zaštićen od kamera i rijaliti haosa.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Maja je uspela da se popne na ogradu, a onda je dotrčala Miljana i sprečila je u nameri da pobegne. Miljana je odmah počela da urla na nju i molila je da siđe, a potom je pozvala i obezbeđenje da joj pomogne.

Marinkovićeva je sve vreme plakala i jecala i niko nije mogao da je smiri. Na kraju su je konačno spustili sa visoke ograde i odveli nazad u Belu kuću.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Prisetite se kako je izgledala ova situacija, na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com