POČUPALA JOJ POLA KOSE s glave: Anita u centru jezivog sukoba – obezbeđenje je opkolilo, haos u Beloj kući


Šuškalo se da su Stanojlovićeva i Bojana ranije flertovale, a sada se međusobno ne podnose. Anita ovu krađu nije mogla da oprosti tek tako.


Noćas je nakon žurke došlo do žestokog sukoba između Anite Stanojlović i Bojane Pavlović. Anđela Šaravalo je ukrala cigarete Aniti, a onda joj je ona rešila da joj se osveti, pa joj je  pobacala šminku i pocepala plišanu igračku koju joj je poslala porodica. Bojana je učestvovala u ovoj krađi, pa je nastao haos na imanju.

Bojana je potom pobacala Anitine stvari iz garderobera, pa je došlo do žestoke svađe među njima. Anita je šetala kasnije po spavaćoj sobi i pokazivala koju koja joj je počupana s glave tokom sukoba. Obezbeđenje je reagovalo munjevitom brzinom i opkolilo je Anitu i Bojanu kako bi sprečili sukob većih razmera.

– Mene si udarila? J*baću ti mater. Ja kad te budem zakucala, nećeš ustati. Slaži to pi*ka ti materina, sve ću ti pobacati – vikala je Bojana,.

– Smiri tvoju k*rvu, pet pakla cigara da mi vrati. Beži bre klošarko, idi kod lekara prvo, idi sredi zube klošarko prljava – odgovorila je Anita.

 

Anita Stanojlović, Bojana Pavlović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Promeniću ti lični opis – govorila je Bojana.

– Klošarko jedna, ukrali mi cigarete. Anđela mi j eukrala pet paklica – vikala je Anita.

 

Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Anita je potom šetala po spavaćoj sobi i pokazivala je tri pramena koje su joj u sukobu počupali s glave. Njih dve su nastavile sukob i u dnevnoj sobi.

– Naučiću te ja klošako pameti – vikala je Anita dok su je takmičari Elite smirivali.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com