Fotografija iz kuće GDE BORAVI mali Željko: EVO ko ZAPRAVO BRINE o Miljaninom detetu


Majka učesnice rijalitija Miljane Kulić, Marija Kulić je fotografijom na svom instagram profilu prenela deo zimskog ambijenta koje provodi sa unukom, igrajući se u njihovom dvorištu.


Dok su Miljana Kulić i Ivan Marinković učesnici “Elite”, brigu o njihovom sinu vodi Miljanina majka Marija Kulić, kao i Miljanina sestra Tijana Kulić koja ne krije koliko je ponosna što je tetka.

Sin rijaliti učesnika, Željko, trenutno boravi u Nišu u porodičnoj kući Kulića. Pratioci instagram stranice Miljanine majke imali su priliku da vide fotografiju Željka, koju je ona objavila.

Slika je fotografisana u dvorištu velike kuće, a na njoj se jasno vidi mali Željko koji uživa u zimskom ambijentu i snegu.

Dete je bilo obučeno sa kapom, rukavicama i toplom debelom jaknom kako bi bez problema moglo da uživa u zimskom ambijentu, igrajući se u snegu.

Takođe, na instagram stranici možemo videti i fotografiju Miljanine sestre, koja ne krije da dosta vremena provodi sa malim nećakom.

Prelepu fotografiju objavila je zajedno sa numerom čiji je tekst u potpunosti upotpunjuje, a koji glase “Od petka do petka, beskrajno me voli moja divna tetka”.

Izvor: srbijadanas.com