“KRIVO JOJ JE LICE, Darko” Snimak Maje Marinković napravio OPŠTU POMETNJU zbog ismejavanja Aneli


Učesnica “Elite” Maja Marinković pred kamerama podelila svoje mišljenje o Aneli.


Učesnica “Elite” Maja Marinković sve više pažnje javnosti privlači iskrenim odgovorima na pitanja gde na sebi svojstven način objašnjava kakav je njen stav i mišljenje povodom nekog dešavanja. Često govori i o ostalim učesnicima, a vernost publike zadobija argumentovanim odgovorima, dok objašnjava svoje stavove.

Ovaj put je na pitanje o Aneli Ahmić, iznela svoje mišljenje kroz jako komičnu imitaciju. Na dodatna pitanja, pojasnila je zašto se baš taj detalj primećuje kod učesnice.

– Kako to kriva? – upitao je Darko.

– Pa kriva je Darko, ako je malo bolje zagledaš videčeš da non-stop ima ovaj neki tik – odgovorila je Maja.

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić
Foto: instagram printscreen/samo_realno6

– Nja jaoooooo Darko, pa ne znam što bi ti rekla….. Ali ipak Darko on je porodični prijatelj, znaš – imitirala je Maja Aneli.

– Da li ti misliš da je Aneli toliko inteligentna da može toliko da dobaci? Taman posla, ne, nego interesuje ženu. Žena je neko ko je materijalista, ko voli pare, ceo život je imala takve muškarce koji su joj plaćali – objasnila je Maja.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Instagram/samo.realno6

Komentari koji se mogu videti ispod objave su u velikoj meri podrška zadrugarki na iskazivanju svog mišljenja. “Maja je ove sezone, za sada i do sada, pobedila sebe! Vrlo interesantna i duhovita i veoma promućurnih zaključaka koje još nije izrekla. Makica je tek na 45%, sve vidi, sve joj je jasno, i još uvek ćuti prilično, osim kada je baš baš iznerviraju! Ali objasni svaki put svakoga do detalja. Naglasi da jeste grešila, ali nikada to nije krila kao ove fine, a fine, fine pa opajdare teške. Gazi Majo i trebaš! Ismejah se baš tikovima i imitacijama” bio je samo jedan od njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com