GLEDALAC ISPROVOCIRAO KRISTIJANA! Kristina je sa ULICE, vodio bih je u pljačku! Ivanu ne bih ni do trafike…


Zanimljiva rasprava u emisiji “Narod pita”.


U sinoćnjoj emisiji “Narod pita”, emitovan je prilog koji je prikazivao detalje iz odnosa Kristine Spalević i Kristijana Golubovića u “Zadruzi 4”.

– Ja ni sam ne verujem preko čega sam sve prešao. Učimo dok smo živi, mogao sam da ispravljam sa Ivanom i da peglam, da se iskupljujem, ali mene bi grizla savest, ona nikada ne bi prešla preko toga. Ovo što mi se desilo sa Kristinom… Ja i dan-danas ne znam šta. Mislim da postoji neko vanzemaljsko razumevanje – komentarisao je Kristijan.

Odmah posle klipa usledilo je uključenje, a naredni gledalac poželeo je da se obrati večerašnjim gostima:

– Želim prvo da se obratim Kristijanu, koji je bio moj ljubimac, imam prošlost kao i on. Bio je jako glasan i vikom je uplašio mnoge, da ne mogu da mu se suprotstave. Kristina njega mora slepo da sluša, ako želi da ostane u zajednici sa njim. Ivana je jedva dočekala ovu priliku, da ne bi bilo da te je ona ostavila, nego ti nju – komentarisao je gledalac.

– Nisi u pravu, druže, pričaš gluposti. Kristina je devojka sa ulice, može sa mnom u pljačku da ide, Ivanu ne bih vodio do trafike, da ukrade žvaku – pobesneo je Kristijan.

– Kristina je pokazala da te se ne plaši, Ivana te se plaši. Mi smo isti, brate moj, ja sam se tetovirao kada si ti rođen. Ja sam ovo govorio zbog omladine, da ne budu kao on i ja. Moja žena je naučila da bude kako ja hoću, ali mislim da će kod tebe to biti teže, jer si ti dva braka već uništio – dodao je gledalac.

Izvor: srbijadanas.com