TARA SIMOV STIŽE U NAROD PITA! Produkcija spremila BOMBU – on dolazi sa NJOM! Večeras će GORETI STUDIO


Prvi put pred narodom!


Večerašnje izdanje emisije “Zadruga – Narod pita” se ne propušta, jer u studio dolaze dva kontroverzna zadrugara, o kojima ne prestaje da se priča i piše.

Po prvi put otkako se završila četvrta sezona “Zadruge”, u vrućoj stolici naći će se Tara Simov, čija je ljubavna priča obeležila prethodne mesece.

Tara će se konačno suočiti sa sudom naroda i dobiti priliku da odgovori na sva pitanja gledalaca, koji će i ove noći postavljati najintrigantnija pitanja putem telefonskih uključenja.

Takođe, Tara će se u studiju TV Pink osvrnuti i na brojne novinske natpise i javni rat s doskorašnjim emotivnim partnerom, Nenadom Aleksićem Ša, sa kojim je sada na ratnoj nozi.

Zbog čega je odlučila da na vezu sa njim definitivno stavi tačku, šta je istina o njihovim brojnim sukobina, verbalnim i fizičkim obračunima, zbog čega je rešila da od nadležnih organa zatraži zabranu prilaska, šta je istina, a šta laž u priči da mu je slupala novi, skupoceni automobil… Odgovore na ova, ali i druga goruća pitanja dobićemo večeras.

Tara Simov

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

To nije sve – osim Tare, u emisiji će gostovati i Marko Đedović, koji će se prvi put nakon niza skandala javno suočiti sa svojom doskorašnjom prijateljicom Tarom.

Poznato je da su pale brojne teške reči i optužbe, posle čega je usledilo iznenadno, prividno spuštanje lopte – kako je do toga došlo, ko je koga prvi kontaktirao, ali i šta je Tara sve poverila Đedoviću kada je u pitanju njen odnos sa Ša, Marko će obelodaniti pred kamerama u emisiji TV Pink.

Marko Đedović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Domaćin ove večeri biće Darko Tanasijević.

Izvor: srbijadanas.com