Gledateljka OPLELA po Luni: “Ona će, kao i njen otac, na kraju prodavati SEMENKE I KIKIRIKI”! A onda je sapleo i Mića!


Nisu je štedeli!


U emisiji “Narod pita” uključila se gledateljka koja je imala mnogo toga da poruči Lepom Mići.

– Ovde Zorica iz Sremčice. Gospodine Mićo ono što ti imaš ispod nokta, mnogi nemaju u glavi. Ja tebi dugujem izvinjenje jer sam branila nekog koga nije trebalo da branim, takozvanu rediteljku. Veliko izvinjenje ti dugujem. Videla sam ti ćerku u novinama, lepa je kao anđeo. Šta misliš o izjavi Ive Grgurić, da li se kaješ što si joj pomagao – rekla je gledateljka.

Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića

Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne mislim više ništa. Mislio sam da je neko ko hoće da promeni svoj život da živi bez tereta i ja sam bio uz nju. Ona je jedina pobednica svih takmičenja, počevši od Stare Grčke i Rima, ona je najgori pobednik u istoriji, ona nema nikakav iks faktor. Nama nikakvu priču, ne postoji, pobednik ne postoji. Devojka je sama sebe ugasila jer je takva. Narod se priklonio nekome ko se vređa. Nema ko da pobedi jer su svi bili gori od nje – naveo je Mića.

– Vi ste kafanski čovek, bili ste i konobar, pevač, i ja se ponosim mojim kafanskim životom. Marko Miljković je bio niko i ništa kad je ušao u Zadrugu. Za favorite se kačio, za Miljanu, za gospođu rediteljku raspalu, bila sam nažalost njen fan, a u Zadruzi dva i tri je uspeo jer je bio učesnik i gledao je model ponašanja Slobe prema Luni. On je toliko perfidno đubre jedno. Ne znam šta se ove babetine lože na njega. Luna će kao njen otac i kao cela familija prodavati semenke i kikiriki, ja od 61. godinu kad se namontiram izgledam kao r*betina. Anabela je razočarenje, ono vriskanje, arlaukanje, patetika. Ljiga jedna – pričala je gledateljka.

 

Luna Đogani

Luna Đogani
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Iva je sebe pojela, nam iks faktor, opredelila se za ljubav sa Filipom, neka im cvetaju ruže, nemam ništa protiv. Nije mi jasno da neko ne može da odvoji 15 minuta da se čujemo, da popijemo piće, niti joj šta tražim, ali je pokazala da ništa ne ceni. Halid Bešlić je meni pomogao i uvek kažem da me je on i Naziv Gljiva da su me stvorili. Ja to govorim posle 40 godina. Narod je glasao za nju, a Lepi Mića je znao da će pobediti jer su ovi drugi još gori. Malo je bilo profila koji su mogli da oduševe – istakao je Mića.

– Pobednik rijalitija ako ta osoba ne napravi 200, 300 hiljada posle rijalitija sve je budalaština. Jedino je napravila Kija nešto, naplatila što je poznaje 15 miliona ljudi. Ako budeš prvi u najgledanijem rijalitiju koji postoji, i ne napraviš nešto to ne razumem – dodao je Janjuš.

 

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Gagi je prizano da je bio narkoman, onaj Radulović isto, Atijas isto… Zar to nije simptomatično? Marko lobira da uđe ponovo u četvrtu sezonu, kao i Luna, oni su totalno nezahvalni za sve što je televizija Pink učinila za nju. Nije imala ‘leba da jede, ni ona ni njena porodica – bila je besna gledateljka.

– Luna je bitna u sve tri sezone, ali ne u pozitivnom smislu. Jedino je Kija pozitivan pobednik i zato je postala pevačica, kupila stan, auto, piše knjige, svuda pokazuje atmosferu i dobro raspoloženje. Ona je pobednik rijalitija i životni pobednik. Ovde dve su pobednice rijalitija ali su životni gubitnici, izgubili su prijatelje, porodicu. Više pričamo o porodici Đogani nego o Kenedi porodici. Ali vi nigde na svetu nećete naći porodicu Đogani, takve budalaštine, nigde. Zet, tašta, tast i da je Luna bila takmičar bila bi u prvi pet, znači nije problem porodica Đogani, nego narod – rekao je Mića.

 

Lepi Mića

Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Meni je favorit bila Marija Kulić, volela sam njene komentare, ona je ipak bila sto puta bolja majka onoj Miljani nego Anabela svojoj deci. Vidimo kako se Luna ponašala prema Anastasiji… Janjuše, sad si ti na redu, šta je tebi trebalo ono sa Majom i sa Šopićkom – rekla je gledateljka.

– Maja je simpatična za druženje, voli da se šali, ja sam je zavoleo kao osobu, pravili smo zaj*banciju – rekao je Janjuš.

– Luna nije ni toliko loša, ali Marko je tu namazan, on vodi priču, preoteo joj je fanove, njena muzička karijera je uništena, ne zna ni da peva, ona i pevanje se nisu sreli ni na putu, ali ima pravo da šapuće – naveo je Mića.

 

Lepi Mića

Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Luna je mislila da će imati neku dužu vezu sa Gastozom, ali on je čovek šmeker. Kad je to završeno ona se vratila Marku – dodala je gledateljka.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com