“ONA JE ŽELJNA MEDIJSKOG PROSTORA!” Lepi Mića u emisiji PROGOVORIO o sukobu sa Tarom Simov! (VIDEO)


Mića je objasnio u kakvim je odnosima sa Tarom.


Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji “Narod pita”, imaju bivši učesnici “Zadruge 3”, Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića.

Maca je na samom početku pitao Janjuša kakav mu je ljubavni život i Miću da li se čuo sa Tarom Simov nakon konflikta u emsiji.

– Stoji u mestu – odgovorio je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Malo smo imali različite stavove. Sve je to u žaru rasprave. Na kraju se smirilo. Poštujem sve što je iskreno. Čuli smo se, mene je Tara pozvala, nemamo problem. Ona je željna medijskog prostora, svesna je da je to ružno šta je uradila. Treba da povede računa o sebi. Tara je mlada. Mene ne možete ućutkati, ne možete da me isprepadati, i da me ubijete, ja ću vaskrsnuti posle nekoliko sati. Svi krenu da kukaju, pa u julu niko neće kući, svi gube honorare – odgovorio je Mića.

 

Lepi Mića

Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Bilo je tu dosta mladih ljudi, nisu se bojali honorara. Ja sam izgubio jedan honorar, bilo je njih koji su gubili na spavanje. Bave se javnim svetom, idu da bi ih slikali, druže se sa bitnim ljudima, menadžerima – ubacio se Janjuš.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com