“GORA JE OD ANĐELE, POZNAVALA JE BULIĆEVU DEVOJKU!” Zadrugarka osula drvlje i kamenje po Ani Ćurčić


Neca pokušao da odbrani svoju drugaricu!


Ana Radulović je u emisiji “Narod pita” ugostila Nenada Aleksića Ša, Anu Spasojević i Nenada Lazića Necu. Voditeljka je imala pitanje za Anu, a odnosilo se na njen odnos sa Anđelom Đuričić.

– Da li ti se javila Anđela? Da ti je poslala poruku i izvinila se da li bi joj prešla preko svega? – pitala je voditeljka.

– Ne bih! Sigurna sam da ne bi bilo iskreno! Imale smo mi i situaciju u “Zadruzi”. Jednom je ona bila nervozna zbog Zvezada pa me u jednom momentu napala i ja sam joj rekla da je završila svaku priču ako tako nastavi i da joj je to poslednji put. Posle je jurila za mnom da mi prenese nešto što mi Zvezdan poručuje da bi se ispostavilo da joj je on rekao da ako mi se ne izvini neće biti sa njom. Tu je bio pravedniji od nje. Ona je i tu gledala samo sebe – bila je jasna Ana.

– U ponedeljak je gost po prvi put Bebica, Nenade kako komentarišeš to? – pitala je Ana Ša.

– Oni su meni hit, Bebica, Zola, Miljana. Ja bih njih gledao u rijalitiju non-stop, to su istorijske scene. Nikada neću moći da ih dešifrujem, ko tu kocka, ko vara, ko je sa kim… Svo troje su mi isti – rekao je Ša.

– Da li veruješ da je Bebica uzeo 10.000 evra i pobegao kao što tvrdi Miljana? – nadovezala se Ana.

 

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne mislim! Koliko ga poznajem on bi dao pre nego uzeo. On je Miljani malo dosadan jer je opsednut njom i daje joj celog sebe, a Zola je šikanira pa joj je zanimljiv. Sada je Bebica krenuo da se suprostavlja malo, pa im nije dobar više – zaključio je Ša.

Potom se u program uključila gledateljka iz Beograda.

– Pozdrav za Ša i Necu, ali ja bih se fokusirala na Anu. Ana ti si neko koje preživeo nasilje od strane oca, a govoriš da je Ana folirant kada priča o nasilju koje je preživela od strane Zvezdana -započela je gledateljka.

 

Ana Spasojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja nisam rekla da je folirant zbog nasilja, ja sam rekla da je folirant jer je ušla da brani svoju ljubav i da bude žrtva, prevarena žena, a šta je uradila kad je izašla iz rijalitija. Mislim na vezu sa Acom Bukićem, osudila je Anđelu, a uradila istu stvar. Još gore jer je poznavala Acinu devojku – bila je žustra Ana.

– Ša ti si legenda, a Neco tebi svaka čast. Mislim da si najrealniji i dobar dečko. Ti i Sanja Grujić. Anđela je dno dna. Ako se osvrnemo na prošlu sezonu što se tiče nje, posle tri dana je ušla Mateji u krevet – završila je gledateljka.

– Meni je Ana rekla da je devojku Ace Bulića videla samo jednom u životu. Ako je to istina da je on raskinuo sa devojkom pre veze sa Anom, ja ih podržavam i mislim da je to ok – odbranio je svoju drugaricu Neca.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com