ZASKOČIO DEVOJKU U PUBLICI: Lazić pomahnitao, počeo da je spopada i ljubi – program umalo prekinut!


Kakva scena!


Sinoć je emitovano još jedno izdanje emisije “Narod pita“, a gosti su bili Soraja Šarmen i Predrag Peca Lazić, dok je voditeljka bila Ana Radulović. Kako bi neki zli jezici rekli, emisija nije obećavala obzirom na goste, no naprotiv, bilo je krajnje zanimljivo. Jednu gledateljku je interesovalo da li je Peca zaljubljen u Aleks Nikolić.

– Trenutno ima neku osobu kojoj posvećujem više pažnju – rekao je Peca i šokirao sve u studiju!

Peca Lazić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Šarmen mi je isto preslatka ali ja sam bila podrška Filipa i Aleks i mislim da su najlepši par. On nije video da je Šarmen u videu sa Milicom kada je “giftovao”. Nije Aleksandri zasmetalo to. A ako je Ana zaista pretila Aleksandri u emisiji to nije ok. Nije mi jasno žašto pravi takve postupke – stala je u odbranu svoje miljenice Biljana.

– Poznavajući Acu, to su ljudi koje te stvari nikada ne bi uradili – uskočio je Peca.

– Peco ti si neko ko važi za ženskaroša pa zašto nikada nisi imao devojku u rijalitiju? – pitala je Ana.

– Prvi razlog je neurednost devojaka tamo. Drugi je moj brat koji mi je zabranio sve da radim. Dobro, nisam se ni jednoj svideo, eto! – nasmejao je sve Peca pa dodao:

– Imale su neke devojke koje znam da bi bile sa mnom, spomenuću prvo Palčicu. Ona je ušla i umazala me tortom prvo veče. Onda me Petruči pitao da li mi se sviđa ali sam mu ja dao zeleno svetlo. Palčica je u trenutku dok je bila sa Petrućijem flertovala i sa Bilalom. Imali smo još simpatičnih trenutaka ali ne bih dalje – završio je Peca, a potom poljubio devojku iz publike, nakon čega su svi zanemelo od šoka.

Detaljnije na ovu temu pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com